Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anagenessis Village Hotel (Zakynthos)


Descriere

Descriere: Hotelul Anagenessis Village ofera camere duble si apartamente de familie, toate este dotata cu Wi-Fi gratuit, TV prin satelit si un balcon spatios. Oaspetii au, de asemenea, acces la un restaurant, un bar langa piscina, doua piscine si un mini centru Spa cu diverse terapii holistice si servicii de wellness.

Localizare: Situat in satul Kalamaki, la aproximativ 1,4 km de nisip plaja si la 4 km de aeroportul din Zakynthos.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera urmatoarele: aer conditionat/incalzire individuala (contra cost), Wi-Fi (gratuit), linie directa telefon, seif (contra cost), TV prin satelit, frigider, baie privata cu cabina de dus, balcon, uscator de par, serviciu de trezire, room service la cerere (gratuit), serviciu de menajera (zilnic), schimbare prosoape, lenjerie schimbare (la fiecare a 3-a zi).

Facilitati hotel: Receptie 16 ore, lounge, colt TV prin satelit, Wi-Fi in zonele publice (gratuit), piscina in aer liber (08:30-19:00), terasa, sezlonguri si umbrele (gratuit la piscina, cu taxa la plaja), magazin de bijuterii, schimb valutar, parcare (gratuita), serviciu de transfer (contra cost), restaurantul principal.

Web site: https://anagenessis-zakynthos.com/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie