Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aqua Bay Suites (Tsilivi CR)


Descriere

Descriere: Oferind cazare All Inclusive pentru familii sau grupuri de 4 persoane, Aqua Bay Suites este alcatuita din camere nou construite, cu aer conditionat, internet wireless, baie proprie cu cabina de dus. Oaspetii au acces la 3 restaurante rafinate, 3 baruri si un parc acvatic cu tobogane.

Localizare: Situat la doar 200 m de plaja din Tsilivi si la aproximativ 7 km de aeroportul din Zakynthos.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera urmatoarele: aer conditionat/incalzire individuala (gratuit), Wi-Fi (gratuit), linie directa de telefon, seif (gratuit), TV cu ecran plat (canale prin satelit),mini-frigider, facilitati pentru prepararea de cafea si ceai (gratuit), baie privata cu cabina de dus, halate de baie, papuci, articole de toaleta, uscator de par, balcon/terasa,serviciu de trezire, serviciu de menajera (zilnic), schimbare prosoape (de 3 ori pe saptamana), schimbare a lenjeriei (de 3 ori pe saptamana), serviciu de spalatorie si calcatorie (contra cost).

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, lounge, semineu, Wi-fi in toate zonele publice (gratuit), piscina (09:00-19:00), parc acvatic (cu 9 tobogane,i ntrare gratuita si nelimitata), prosoape de piscina (depozit), sezlonguri si umbrele (gratuit la piscina, cu taxa suplimentara la plaja), parcare, gradina, trusa de prim ajutor, medic de garda (contra cost).

Web site: https://aquabaysuites.gr/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.