Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Contessina Hotel (Tsilivi Cr)


Descriere

Descriere: Ofera camere duble recent renovate, camere la mansarda si apartamente de familie, toate echipate cu aer conditionat gratuit, Wi-Fi, un aparat Nespressa si un balcon sau o terasa mobilata. O piscina, un bar langa piscina, un restaurant, un centru Spa si un centru fitness sunt, de asemenea, oferite pentru petrecerea timpului liber al oaspetilor.

Localizare: Hotelul Contessina este un hotel tip boutique de 4 stele situat aproape de centrul orasului Tsilivi, cea mai apropaiata plaja fiind doar la 100 m si la aproximativ 6 km de aeroportul international din Zakynthos.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera urmatoarele: aer conditionat/incalzire individuala (gratuit), Wi-Fi (gratuit), linie directa telefon, seif electronic (gratuit), Smart TV de 39 inch, mini-frigider, aparat de cafea Nespresso, ceainic electric, baie privata cu cabina de dus, uscator de par, halat de baie, papuci, articole de toaleta, balcon/terasa, meniu de perne (la cerere), serviciu de trezire, room service, serviciu de menajera (zilnic), schimbare prosoape (3 ori pe saptamana), schimbare lenjerie (3 ori pe saptamana), serviciu de spalatorie si calcatorie (contra cost).

Facilitati hotel: Receptie deschisa nonstop, serviciu de concierge, hol, lounge cu TV, camera de bagaje, lift, Wi-Fi in zonele publice (gratuit), colt de internet (contra cost), piscina in aer liber, sezlonguri si umbrele, prosoape de piscina si de plaja (gratuit), gradina, parcare in fata locului (gratuita), transfer aeroport/serviciu de transfer (la cerere cu cost suplimentar), serviciu de transfer privat (la cerere cu cost suplimentar), facilitati de banchet (contra cost), medic de garda (contra cost).

Web site: https://contessa-hotel.business.site/eutm_source=gmb&utm_medium=referral
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie