Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Exotica Hotel and Spa by Zante Plaza (Zakynthos)


Descriere

Descriere: Recent supus unei renovari complete, Exotica Hotel and Spa by Zante Plaza este un hotel All Inclusive care ofera camere duble si spatioase, apartamente de familie cu piscina privata pentru o experienta mai luxoasa. Oaspetii pot, de asemenea sa se bucure de un restaurant, doua baruri, o piscina mare, divertisment pe tot parcursul zilei si un centru spa cu drepturi depline.

Localizare: Situat in Kalamaki, la aproximativ 500 m de plaja cu nisip si la 3 km de Aeroportul international Zakynthos.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera urmatoarele : aer conditionat/incalzire individuala (gratuit), Wi-Fi (gratuit), telefon cu linie directa, cutie de valori (taxa suplimentara de 15 EUR pe saptamana), TV cu ecran plat de 32 inch (satelit canale), frigider, facilitati pentru cafea si ceai, ceainic electric, baie privata cu cabina de dus, uscator de par, balcon/terasa, serviciu de trezire, serviciu de menajera (zilnic), schimbare prosoape (la fiecare 2 zile), schimbare lenjerie (la fiecare 3 zile), serviciu de spalatorie (contra cost).

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, serviciu de concierge, hol, lounge cu terasa, camera pentru depozitarea bagajelor, schimb valutar, Wi-Fi in zonele publice (gratuit), piscina (08:00-19:00), sezlonguri si umbrele de soare (gratuit), prosoape de piscina (depozit de 5 EUR si 2,50-euro contra cost), terasa, gradina, parcare la fata locului (gratuit), transfer aeroport service (la cerere cu taxa), medic de garda (contra cost), trusa de prim ajutor.

Web site: http://www.exoticahotel.gr/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.