Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuit Sfântul DumitruLa poale de Făgăraş

Hotel Poiana Izvorului 3* - Pensiune completă, Sâmbăta de Sus

22 – 24 octombrie 2021

Insotitor dl profesor Paul Blidaru - Tel: 0745 187 463

Ziua 1, Vineri, 22 octombrie 2021

Ora 07.30 plecare din Bucuresti din parcarea de langa Ateneul Roman sau de langa Palatul Regal, cu autocarul, pe traseul Targoviste – Pucioasa – Pietrosita – Moroieni – Sinaia – Predeal – Paraul Rece – Rasnov – Zarnesti – Poiana Marului – Fagaras – Sambata de Sus. Cazare la hotel Poiana Izvorului, (hotel dotat cu piscina interioara), ora 13.30. La ora 15.00 dejun la restaurantul hotelului. Dupa-amiaza program la dispozitia turistilor. Cina la restaurantul hotelului la ora 20.30.

Ziua a 2 a, Sambata 23 octombrie 2021

Micul dejun tip bufet suedez (servit intre orele 08.00- 09.00); plecarea cu autocarul pe traseul Cartisoara –Cascada Balea – popas de ½ ora. Posibilitatea de urcare la Balea Lac (popas de 3 / 4 ora), in functie de carosabil si de conditiile meteo. Intoarcerea la hotel Poiana Izvorului ptr. dejun la ora 14.00. Dupa – amiaza program de odihna si pregatire ptr. cina festiva de Sf. Dumitru, cu meniu special, muzica si dans (orchestra), surprize si buna dispozitie.

Ziua a 3, Duminica, 24 octombrie 2021

Dupa micul dejun, bufet suedez, care se serveste in intervalul 08.30 – 09.30, plecarea cu autocarul pe traseul: Fagaras – Codlea – Brasov – Predeal – Cabana Trei Brazi – popas de ¾ ora. Intoarcerea la Predeal, la hotel Rozmarin, ptr. dejun, la ora 14 (inclus in program). Dupa dejun plecarea spre Bucuresti trecind prin Sinaia – Cota 1000 – Moroieni – Pucioasa – Targoviste. Sosirea in Bucuresti la parcarea langa Ateneul Roman, in jur de ora 19.30.

Loc in cam DUBLA - De la 960 lei

Loc in camera SINGLA - De la 1.085 lei

A 3 a pers pat suplimentar in cam DUBLA - De la 960 lei

Copil 7- 11.9 ani pat suplimentar in cam. DUBLA - De la 745 lei

Servicii incluse:

– transport conform program cu autocar modern, clasificat 3*

– 2 nopti de cazare cu pensiune completa (mic dejun tip bufet; pranz si cina meniu 3 feluri servite la masa si vinul casei)

– 1 excursie de o jumatate de zi

– insotitor din partea agentiei pe tot programul – dl profesor Paul Blidaru

Servicii neincluse:

– bauturile din timpul meselor (cele in plus fata de program)

– intrarile la obiectivele turistice

– asigurari medicale

Nota: tariful este valabil pentru un grup de minim 40 de persoane.

Tarifele sunt exprimate in lei, sunt pe persoana, cazare in camera standard. Tarifele pentru copii si a treia persoana sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu 2 adulti.

Plata acestei excursii se va efectua in rate, prima rata, la inscriere, pentru garantarea rezervarii.

Avansul initial este de 200 lei / pers / loc in camera dubla, si se va achita pina la data de 10.09.2021 a doua rata , de 300 lei / pers, pana la 24.09.2021 iar restul de 460 lei pana la data de 08.10.2021.

In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt:

– 20% din pachetul de servicii, daca renuntarea se face in intrevalul: 17.09 – 01.10.2021

– 60% din pachetul de servicii, daca renuntarea se face in intervalul: 01 – 15.10.2021

– 100% din pachetul de servicii, daca renunatrea se face in intervalul: 15 – 22.10.2021

Se va achita tariful stipulat in conditiile si termenele stabilite in contractul cu clientul. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau tariful pachetului turistic nu a suferit modificari.

Agentia de turism isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, in anumite situatii speciale determinate de factori independenti de vointa agentiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor incluse in program. Programul turistic se desfasoara in baza contractelor interne incheiate.

Repartizarea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierii, repartizarea camerelor la hotel si a meselor in restaurant se face de catre dl Blidaru, in momentul sosirii la hotel. Orice problema legata de aspectul sau amplasarea camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de dl Blidaru. Cosumul de la minibar si alte servicii consumate in restaurant si hotel, altele decit cele mentionate la serviciile incluse, vor fi platite la fata locului de catre turisti. Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Romania, acordata de Minsterul Turismului.

Agentia de turism organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu 15 zile inainte de data plecarii.

Oferta valabila in limita locurilor disponibile.