Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuit Sfânta Mărie Mică

Valea Jiului – Salina Turda – Cluj – Valea Oltului

6 – 9 septembrie 2021

Insotitor dl profesor Paul Blidaru - Tel: 0745 187 463

Ziua 1, Luni, 6 Septembrie 2021

Ora 06.30 plecare din Bucuresti din parcarea de langa Ateneul Roman, parcarea Cina, sau de langa Palatul Regal, cu autocarul, pe traseul: Gaesti – Pitesti – Topolg (popas de 20 minute), Rm. Valcea, manastirea Polovragi, monument arhitectonic din Tara Romaneasca, cu o vechime de peste 500 ani (cu vizitare) – Tg. Jiu cu vizitarea operelor de arta ale lui Constantin Brancusi: Masa Tacerii, Poarta Sarutului, Coloana Infinitului, care sunt amplasate in parcul central al orasului Tg. Jiu. Dejun pe cont propriu la pensiunea Visina. Dupa dejun, vizita manastirii Lainici, construita la inceputul secolului al XIX – lea. Se continua calatoria pe traseul Petrosani – Hateg – manastirea Prislop si mormintul lui Arsenie Boca (cu vizitare). Sosirea la Hunedoara, cazare la hotel Rusca, 3*. Cina la resturantul hotelului, la ora 21.00

Ziua a 2-a, Marti, 7 Septembrie 2021

Micul dejun tip bufet suedez (servit intre orele 08.00 – 09.00 ). Vizitarea Castelui Huniazilor din Hunedoara cu ghid local (contra cost). Se continua calatoria pe traseul Deva – Brad – Tebea. Se viziteaza Gorunul lui Horea, Mormantul lui Avram Iancu, manastirea Crisan, iar la Brad Muzeul Aurului. Dejun pe cont propriu la Deva si vizitarea orasului. Ascensiune cu telecabina in cetatea Deva (reconstruita). Se continua excusia la Orastie, unde se viziteaza Catedrala Ortodoxa, si se ajunge apoi la Alba Iulia. Cazare la hotel Cetate, la ora 19.00, iar la ora 20.30 cina la restaurantul hotelului.

Ziua a 3-a, Miercuri, 8 Septembrie 2021

Dupa micul dejun, tip bufet suedez, care se serveste in intervalul 07.30 – 08.30, plecarea cu autocarul pe traseul : Aiud – Turda (vizitarea salinei contra cost, aprox 1 ora si un sfert). Se continua excursia la Cluj cu vizita Gradinii Botanice si a orasului, timp de 2 ore si un sfert. Intoarcere la Turda unde se viziteaza apoi manastirea Mihai Voda si Mormantul lui Mihai Viteazu. Dupa aceste vizite, intoarcerea la Alba Iulia, cazare la hotel Cetate si cina la restaurantul hotelului la ora 21.00.

Ziua a 4-a, Joi, 9 Septembrie 2021

Mic dejun bufet suedez in intervalul orar 08.00 – 09.00 .Vizitarea centrului istoric al orasului Alba Iulia cu ghidul, timp de 1 ora si 1 sfert. Plecarea cu autocarul pe traseul Sebes – Sibiu (vizitarea orasului pietonal cu ghidul si individual, timp de 1 ora si jumatate). Se continua calatoria pe Valea Oltului, oprire ptr. dejun pe cont propriu la popasul turistic Alex. Dupa masa vizita manastirii Cozia si a statiunii Calimanesti – Caciulata. Se continua calatoria prin Rm. Valcea – Pitesti. Sosirea la Bucuresti, la restaurant Cina, la ora 20.30.

Ziua a 5-a, Joi, 5 august 2021

Dupa micul dejun tip bufet suedez, servit intre orele 07.30 – 08.30, tur de oras cu ghidul in Baia Mare – centrul istoric, timp de 1 ora. Dupa turul de oras plecare cu autocarul pe traseul Dej – Gherla – manastirea Nicula (cu vizitare) – Cluj, cu vizita la Gradina Botanica, dejun pe cont propriu in Cluj si vizitarea orasului timp de 2 ore. Se continua excursia la Turda – Manastirea Mihai Voda (cu vizitare) si Mormintul lui Mihai Viteazu. Se continua calatoria spre Alba Iulia – Cazare si cina la hotel Cetate.

Ziua a 6-a, Vineri, 6 august 2021

Micul dejun bufet suedez se serveste intre orele 07.30 – 08.30, apoi vizitarea centrului istoric al orasului, pietonal, cu ghidul, timp de o ora. Plecarea spre Bucuresti pe traseul Sebes – Sibiu (cu vizitarea pietonal cu ghidul si individual, timp de 1 ora si jumatate) Valea Oltului. Dejun pe cont propriu la popasul Alex. Se viziteaza in continuare manastirea Cozia, startiunea Calimanesti. Continuarea calatoriei spre Bucuresti pe traseul Rm. Valcea – Pitesti – Gaesti. Sosirea in Bucuresti, in parcarea de la restaurant Cina, in jurul orei 20.30.

Loc in camera DUBLA - De la 930 lei

Loc in camera SINGLA - De la 1.050 lei

A 3 a pers pat suplimentar in cam DUBLA - De la 930 lei

Copil 7- 11.9 ani pat suplimentar in cam. DUBLA - De la 720 lei

Servicii incluse:

– transport conform program cu autocar modern, clasificat 3*

– 3 nopti de cazare cu demipensiune (mic dejun tip bufet si cina meniu 3 feluri servite la masa)

– excursiile din program

– insotitor din partea agentiei pe tot programul – dl Paul Blidaru

Servicii neincluse:

– bauturile din timpul meselor (altele decit cele din program)

– intrarile la obiectivele turistice

– asigurari medicale

Nota: tariful este valabil pentru un grup de minim 40 de persoane.

Tarifele sunt exprimate in lei, sunt pe persoana, cazare in camera standard. Tarifele pentru copii si a treia persoana sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu 2 adulti.

Plata acestei excursii se va efectua in rate, prima rata , la inscriere, ptr. garantarea rezervarii. Avansul initial este de 200 lei / pers / loc in camera dubla, care se va achita la inscriere, urmatoarea rata este de 400 lei / pers, se achita pina la 09.08.2021, iar restul de 330 lei pina la data de 23.08.2021.

In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt :

a) 20% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 23.07 – 06.08.2021

b) 60% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 06 – 20.08.2021

c) 100% din pretul pachetul de servicii, daca renuntarea se face in intrevalul 08 – 06.09. 2021

Se va achita tariful stipulat in conditiile si la termenele stabilite in contractul cu clientul, mentionate mai sus. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau tariful pachetului turistic nu a suferit modificari.

Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, in anumite situatii speciale determinate de factori independenti de vointa agentiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor incluse in program. Excursiile din programul turistic se desfasoara in baza contractelor interne incheiate.

Distributia locurile în autocar se face în ordinea inscrierii, distributia camerelor la hotel si a meselor în restaurant pentru tot sejurul se face de catre dl Blidaru in momentul sosirii la hotel. Orice problema legata de aspectul sau amplasarea camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de dl Blidaru. Consumul de la minibar si alte servicii consumate în restaurant si hotel, altele decât cele mentionate la servicii incluse vor fi plătite la fata locului de către turisti.

Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Romania, acordata de Ministerul Turismului.

Agentia de turism organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu 15 zile inainte de data plecarii.

Oferta valabila in limita locurilor disponibile.