Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CIRCUIT TRANSFĂGĂRĂŞAN

Circuit VALEA JIULUI - ALBA IULIA - SALINA TURDA - CLUJ - SIBIU - TRANSFĂGĂRĂŞAN
1 – 4 august 2023 

Ghid însoţitor  dl profesor Paul Blidaru

REZERVĂRI: 0722 386 179; office@marshal.roZiua 1, Marţi, 1 august 2023
Ora 06.30: plecare din Bucuresti cu autocarul din parcarea de langa Ateneul Roman sau de langa Palatul Regal, pe traseul Găeşti - Piteşti – Topolog – popas ½ ora. Se continua deplasarea la Vâlcea. Vizitarea manastirii Polovragi, timp de ½ ora. In continuare se merge la Tg. Jiu unde se viziteaza operele de arta ale lui Brâncuşi (Poarta Sărutului, Masa Tăcerii, Coloana Infinitului, Aleea Scaunelor). Deplasare cu autocarul pe Valea Jiului si dejun pe cont propriu la popasul Vişina. Se continua calatoria spre Petroşani, apoi se merge la Haţeg si la manastirea Prislop (vizitare). Apoi se merge la Hunedoara. Cazare la hotel Rusca 3*. Cina la restaurantul hotelului la ora 20.30.

Ziua a 2-a, Miercuri, 2 august 2023
Mic dejun (tip bufet suedez, servit in intrevalul 08.00 – 09.00). Vizita la Castelul Huniazilor. Plecare cu autocarul pe traseul Deva - Brad - se viziteaza Muzeul Aurului - Ţebea, unde se viziteaza Gorunul lui Horea, mormantul lui Avram Iancu si manastirea Crişan. Intoarcere la Deva unde se viziteaza cetatea renovata recent (accensiune cu cabina in cetatea Deva). Dejun pe cont propriu si vizitare individuala a orasului Deva timp de 1 ora si jumatate. Dupa aceasta vizita se merge la Orăştie si se viziteaza Catedrala Ortodoxă. Se continua deplasarea la Alba Iulia, cina si cazare la hotel Transilvania 3*.

Ziua a 3-a, Joi, 3 august 2023
Mic dejun (tip bufet suedez, servit in intrevalul 07.30 – 08:30). Plecare cu autocarul pe traseul Aiud - Turda – Salina Turda (vizitare 1 ora si jumatate). Deplasare la Cluj unde se viziteaza Grădina Botanică. Dejun pe cont propriu. Apoi se vizitea orasul timp de 2 ore. De la Turda se continua excursia spre manastirea Mihai Voda (vizitare). Se viziteaza si mormintul lui Mihai Viteazul. Intoarcerea la Alba Iulia cazare la hotel Transilvania, 3* si cina la restaurantul hotelului la ora 20:30.

Ziua a 4-a, Vineri, 4 august 2023
Mic dejun bufet suedez (in intervalul orar 07.30 – 08.30).
Vizitarea centrului istoric al orasului Alba Iulia, tur de oras pietonal cu ghidul, timp de 1 ora si 1 sfert. Plecare cu autocarul pe traseul Sebeş – Sibiu (cu vizitare in grup cu ghidul si individual 1 ora si jumatate). Se continua excursia pe traseul Cârţişoara – Cascada Bâlea - Transfăgărăşan. Popas la Casada Bâlea timp de ½ ora. Deplasare in continuare la Bâlea Lac, unde se ia dejunul pe cont propriu. Se viziteaza zona timp de 1 ora si jumatate. Se continua excursia pe traseul Tunelul Bâlea – Cascada Capra - Barajul Vidraru – Lacul Vidraru – popas 20 min. Se ajunge la Curtea De Argeş unde se vizitea manastirea si necropola Regală. Se continua excursia spre Bucureşti, trecand prin Piteşti. Sosire la Bucuresti in jurul orei 21:00.


TARIFE*:
Loc in camera dubla: De la 1.060 lei
Loc in camera singla:  De la 1.210 lei
A 3-a persoana in pat suplimentar in camera dubla: De la 1.060 lei
Copil 7 - 11.9 ani in pat suplimentar in camera dubla: De la 960 lei

Servicii incluse: 
- transport conform program cu autocar modern, clasificat 3*
- 3 nopti de cazare cu demipensiune (mic dejun tip bufet si cina meniu 3 feluri servite la masa)
- excursiile din program - insotitor din partea agentiei pe tot parcursul programului – dl profesor Paul Blidaru  

Servicii neincluse:
- băuturile din timpul meselor (altele decât cele din program) 
- intrările la obiectivele turistice 
- asigurări medicale

Nota: tariful este valabil pentru un grup de minim 40 de persoane. 

Tarifele sunt exprimate in lei, sunt pe persoana, cazare in camera standard. Tarifele pentru copii si a treia persoana sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu 2 adulti.

Orice persoana care plateste un avans de 300 lei din contravaloarea pachetului turistic, se considera turist inscris. Se va achita diferenta după cum urmeaza: 400 lei pana in 04.07.2023 si ultima rata de 360 lei pana la 18.07.2023 (loc in camera dubla). 

In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt: 
a) 20% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 20.06 - 04.07.2023 
b) 60% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 04 – 18.07.2023 
c) 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 18 – 31.07.2023 

Se va achita pretul stipulat in conditiile si la termenele stabilite in contractul cu clientul, mentionate mai sus. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari. 

Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, in anumite situatii speciale determinate de factori independenti de vointa agentiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor incluse in program. Programul turistic se desfasoara in baza contractelor interne incheiate.
Distributia locurile în autocar se face în ordinea inscrierii, distributia camerelor la hotel si a meselor în restaurant pentru tot sejurul se face de catre dl Blidaru in momentul sosirii la hotel. Orice problema legata de aspectul sau amplasarea camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de d-ul Blidaru. Consumul de la minibar si alte servicii consumate în restaurant si hotel, altele decât cele mentionate la servicii incluse vor fi plătite la fata locului de către turisti. Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru România, acordata de Ministerul Turismului.
Agentia de turism organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu 15 zile inainte de data plecarii. 
Oferta valabila in limita locurilor disponibile. Oferta supusa unor termene si conditii.