Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuit Transalpina – Transfagarasan

Rânca – Alba Iulia – Sibiu

27 – 29 august 2021

Insotitor dl profesor Paul Blidaru - Tel: 0745 187 463

Ziua 1, Vineri, 27 august 2021

Ora 07.00 plecare din Bucuresti din parcarea de langa Ateneul Roman, sau de langa Palatul Regal, cu midiautocar de 35 locuri pe traseul Gaesti – Pitesti – Topolog (popas 30 minute) Valcea – manastirea Horezu, cu vizitare, manastirea Polovragi, cu vizitare, – Novaci – statiunea Ranca (Tronson I). Cazare la hotel NT, 4* din statiunea Ranca la ora 14.30. Dejun la hotel la ora 15.00 (inclus in tarif). Dupa- amiaza program la dispozitia turistilor. Cina restaurantul hotelului la ora 20.30.

Ziua a 2-a, Sambata, 28 august 2021

Dupa micul dejun portionat, servit la restaurantul hotelului intre orele 08.00 – 09.00, plecare cu autocarul pe Tronsonul II din Transalpina, 30 km, unic in Europa, cu varfurile Papusa (2.000 m), Mandra (2.519 m) , varful Mohoru (2.175 m), Dengheru (2.150 m), Pasul Urdele (2. 100 m) – popas ½ ora de unde se pot vedea 6 culmi montane unice in Romania: Muntii Capatanii, Muntii Cindrel, Muntii Parang, Muntii Lotrului, Muntii Sureanu, Muntii Valcan. Se continua calatoria spre Obirsia Lotrului- lacul Vidra – popas 20 minute. Se trece apoi pe tronsonul Transalpina III. Se trece prin Valea si Cheile Sebesului si Lacul Oasa cu popas de 30 minunte. In continuare deplasarea se desfasoara pe traseul lacul Nedea, lacul Frumoasa, Sebes, unde se poate lua dejunul pe cont propriu la terasele din oras. Se continua calatoria la Alba Iulia, unde se viziteaza, pietonal, cu ghidul, centrul istoric al orasului, aproximativ 1 ora si un sfert. Cazare la hotel Cetate din Alba Iulia, la ora 18.30. Cina se va servi la restaurantul hotelului la ora 20.30.

Ziua a 3-a, Duminica, 29 august 2021

Dupa micul dejun, tip bufet suedez, servit in intervalul 08.00 – 09.00, la restaurantul Cetate, plecare cu autocarul pe traseul Sebes – Sibiu (vizitare in grup cu ghidul, tur pietonal de aprox 1 ora si 1 sfert). Se continua deplasarea la Cartisoara, Cascada Balea, popas de ½ ora, Balea Lac – popas de 1 ora, Cabana si cascada Capra unde se poate lua dejunul pe cont propriu. Se merge apoi la lacul si barajul Vidraru, popas de 15 minute, Curtea de Arges cu vizitarea Necropolei regale si a manastirii. Excursia continua pe traseul Pitesti – Gaesti – Bucuresti. Sosire la restraurantul Cina la ora 20.30.

Loc in cam DUBLA - De la 720 lei

Loc in camera SINGLA - De la 830 lei

A 3 a pers pat suplimentar in cam DUBLA -De la 720 lei

Copil 7- 11.9 ani pat suplimentar in cam. DUBLA -De la 685 lei

Servicii incluse:

– transport conform program cu midiautocar, clasificat 3*

– 3 nopti de cazare cu demipensiune (mic dejun tip bufet si cina meniu 3 feluri servite la masa)

– excursiile din program

– insotitor din partea agentiei pe tot parcursul programului – dl profesor Paul Blidaru

Servicii neincluse:

– bauturile din timpul meselor, altele decit cele din program

– intrarile la obiectivele turistice

– asigurari medicale

Nota: tariful este valabil pentru un grup de minim 30 de persoane.

Tarifele sunt exprimate in lei, sunt pe persoana, cazare in camera standard. Tarifele pentru copii si a treia persoana sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu 2 adulti.

Orice persoana care plateste un avans de 300 lei din contravaloarea pachetului turistic, se considera turist inscris. Se va achita diferenta după cum urmeaza: 200 lei pana in 30.07.2021 si ultima rata de 220 lei pana la 13.08.2021 (pentru loc in camera dubla).

In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt:

a) 20% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 16 – 30.07.2021

b) 60% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 07 – 13.08.2021

c) 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 13 – 27.08.2021

Se va achita tariful stipulat in conditiile si la termenele stabilite in contractul cu clientul, mentionate mai sus. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari.

Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, in anumite situatii speciale determinate de factori independenti de vointa agentiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor incluse in program. Programul turistic se desfasoara in baza contractelor interne incheiate.

Distributia locurile în autocar se face în ordinea inscrierii, distributia camerelor la hotel si a meselor în restaurant pentru tot sejurul se face de catre D-ul Blidaru in momentul sosirii la hotel. Orice problema legata de aspectul sau amplasarea camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de d-ul Blidaru. Consumul de la minibar si alte servicii consumate în restaurant si hotel, altele decât cele mentionate la servicii incluse vor fi plătite la fata locului de către turisti.

Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Romania, acordata de Ministerul Turismului.

Agentia de turism organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu 15 zile inainte de data plecarii.

Oferta valabila in limita locurilor disponibile.