Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in centrul Campiei Baraganului, intr-un parc dendrologic de 120 ha pe malul lacului AMARA, la 7 km de municipiul Slobozia si 125 km de Bucuresti, hotelul Lebada reprezinta o atractie deosebita pentru turisti sositi in statiune.
Hotelul LEBADA are o capacitate de 222 de locuri, repartizate AZn doua corpuri de cazare si dispune de camere duble de 3*.
Hotelul dispune de sali de conferinte, bar, restaurant, biblioteca, sala de fitness si o moderna plaja situata pe malul lacului Amara.
Baza de tratament proprie se afla in incinta hotelului, amplasata pe doua nivele (parter si etaj).
Proceduri de electroterapie, fizio sau kinetoterapie sunt asigurate in cabine dotate cu aparatura medicala moderna asistata de asistenti medicali specializati in BFT.
Hotelul are in dotare o plaja terapeutica autorizata si monitorizata anual de reprezentantii Directiei de Sanatate Publica prin analize fizico-chimice si bacteriene la apa de imbaiere.
Zilele in care se efectueaza procedurile in baza de tratament sunt de luni pana vineri.
Documente necesare pentru efectuarea tratamentului: bilet de trimitere de la medicul de familie, card de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.
Se accepta animale de companie ( talie mica) - 50 lei/zi
Hotelul dispune de camere duble si single, cu si fara balcon.
Camerele fara balcon nu sunt dotate cu aer conditionat.
Incalzirea spatiilor de cazare precum si prepararea apei calde este asigurata de o centralAL termica proprie dotata cu cazane de ultima tehnologie.
Accesul la etajele superioare este asigurat de 4 lifturi cu o capacitate de 6 persoane fiecare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.