Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALBA QUEEN HOTEL


Descriere

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Alba Queen oferă camere moderne şi spaţioase în centrul municipalităţii Çolaklı, la 6 km de Side. Numeroasele facilităţi ale hotelului includ o porţiune de plajă privată, piscine cu tobogane de apă şi room service cu program non-stop.

Localizare

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Alba Queen oferă camere moderne şi spaţioase în centrul municipalităţii Çolaklı, la 6 km de Side.

Facilitati Hotel

După o selecţie de preparate turceşti, thailandeze şi caraibiene, oaspeţii pot urmări spectacole cu muzică live în amfiteatru sau pot merge la discotecă. Există un club al copiilor, unde o echipă de profesionişti organizează diferite activităţi de divertisment.

Facilitati Camere

Îmbinând pardoseala din lemn cu gresia, camerele cu aer condiţionat de la Hotelul Alba Queen au balcoane private. Toate au un salon cu televizor cu ecran plat cu programe prin satelit şi băi private.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.