Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Poienita


Descriere

Nou: Va informam ca incepand cu data de 11.01.2022 se va incasa la
check-in aTaxa speciala pentru promovarea turismuluia, in cuantum de 1% din
valoarea pachetelor de cazare (exclusiv TVA) pentru hotelurile din
statiunea Baile Felix, conform H.C.L. nr.757/18.11.2021
HOTEL: situat la circa 200 m de centrul statiunii.

CAMERE: 14 camere single, 140 duble si 4 apartamente Spatiile de cazare sunt dotate cu: baie cu cada, telefon, TV, balcon si incalzire centrala.

FACILITATI: Hotelul are restaurant, bar de zi, terasa de vara, baza de tratament (instalatii si proceduri de hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, termoterapie, elongatii, inhalatii-aerosoli, masoterapie si sauna), piscina exterioara cu apa termala, sala de conferinte, safe la receptie, acceptare carti de credit, spalatorie si parcare.

* Tratamentul balnear se acorda pentru minimum 5 zile si include: 1 consultatie medicala; 3 proceduri /zi (cu exceptia zilelor de sambata, duminica si a sarbatorilor legale aprocedurile corespunzatoare zilelor exceptate se reprogrameaza in zilele lucratoare.
Turistii sositi la tratament trebuie sa prezinte medicului din hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si Bilet de Trimitere pentru Servicii Medicale in sistemul Asigurarilor Sociale de Sanatate, in caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale pentru turistii neasigurati;
SERVICII MASA:
Restaurant propriu
Mic dejun si cina - bufet suedez
Dejun - a la carte pe baza fisei cont
ATENTIE ! in perioada de SEZON (15.06 - 15.09), demipensiunea ( obligatoriu mic dejun si cina) se serveste in sistem bufet suedez, iar dejunul de la pensiunea completa se serveste a la carte pe baza fisei de cont.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.