Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Poienita 3* este situat in statiunea balneara Baile Felix in apropierea drumului national Oradea - Deva, la 100 m de statia de autobuz, la 600 m de gara din Baile Felix. La doar 300 m se afla centrul comercial al statiunii, parcul si lacul cu nuferi.
Hotelul ofera cazare in camere single, duble si apartamente, dupa cum urmeaza:


-140 camere duble - pat matrimonial sau twin cu o suprafata de 20 mp; Aceasta camera ofera balcon, TV prin cablu si baie proprie cu cada sau dus si articole de toaleta gratuite.
- 14 camere single - suprafata de 15 mp; Aceasta camera ofera balcon, TV prin cablu si baie proprie cu cada sau dus si articole de toaleta gratuite.
- 4 apartamente - dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila avand o suprafata totala de 35 mp. Acesta ofera balcon, TV prin cablu si baie proprie cu cada sau dus si articole de toaleta gratuite.

Restaurantul dispune de 300 de locuri in salon, 40 locuri pe terasa hotelului si 40 de locuri pe terasa din parcul hotelului.
Sistem masa: Mic dejun bufet suedez, in sezon mic dejun si cina bufet suedez, meniu a la carte. Divertisment in sezon: seri tematice si muzica live.
In functie de numarul de turisti, serviciile de masa se pot servi sub forma de bufet suedez sau variante de meniu fix.

Unitatea de cazare pune la dispozitia turistilor sai o sala de conferinta de 80 locuri
dotata cu videoproiector, ecran de proiectie, flipchart.

Alte facilitati: Sauna, Sala de fitness, Parcare, conexiune internet in holul hotelului, billiard, masa de ping-pong, bar de zi cu 78 locuri.
Hotel recomandat:
- persoanelor care necesita tratament pentru afectiunile osteo-articulare;
- sportivilor pentru recuperare;
- pentru sejururi de odihna si relaxare;
Recomandarea nu se constituie ca prescriptie medicala. Va rugam sa va adresati medicului specialist, acesta fiind singurul in masura sa va ofere biletul de trimitere intr-o statiune potrivita afectiunii dumneavoastra. La sosirea in statiune, tratamentul balnear va fi prescris numai de medicul balneolog in urma consultatiilor pe baza biletului de trimitere.

Tratamentul balnear se acorda pentru minimum 5 zile si include: 1 consultatie medicala; 3 proceduri /zi (cu exceptia zilelor de sambata, duminica si a sarbatorilor legale procedurile corespunzatoare zilelor exceptate se reprogrameaza in zilele lucratoare.

Turistii sosisti la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere pentru serviciile clinice/ bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.In caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale.Centru de Tratament Balnear


Proceduri medicale:


Consultatie
medicala initiala, Consultatie medicala de control.


Aerosol,
Drenaj limfatic;
Electroterapie:
Curenti Diadinamici, Curenti Interferentiali, Curent Trabert, TENS,
Magnetodiaflux, Microunde, Unde Scurte, Ultrasunet, Laser, Galvanizare,
Ionizare;


Hidroterapie:
Baie Galvanica, Baie Stanger, Dus Subacval;


Termoterapie:
Parafina;


Kinetoterapie
individualizata;


Hidrokinetorapie
in grup;


Proceduri SPA:


Masaj
terapeutic, Masaj de relaxare cu ulei aromatic, Bai de plante, Jacuzzi cu
aromaterapie.

Atractii turistice - Pestera Ursilor; - Turul orasului Oradea; - Avenul de la Betfia; - Rezervatia Nimphaea Lotus Thermalis.

Observatii : Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie