Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARIA PALACE BALCHIK


Descriere

Descriere: Maria Palace este un hotel de apartamente de lux in statiunea Balchik care are o locatie excelenta si are un stil arhitectural modern. Dispune de 55 de unitati de cazare de lux si confortabile. Hotelul ofera o varietate de servicii de o calitate inalta.

Localizare: Hotelul este pozitionat pe malul marii din Balcic. In apropierea hotelului, la doar 1 km distanta, se afla gradina botanica din Balcic. Hotelul se afla la un 1 km distanta de Palatul Reginei Maria. Cel mai apropiat aeroport de acest hotel, este Aeroportul din Varna, care este la 26 de km de unitatea de cazare.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de restaurant cu terasa, bar, receptie non stop, un magazin alimentar. Restaurantul ofera un meniu mediteranean cu peste proaspat si care are o priveliste la mare.

Dotari camere: Camerele hotelului ofera Tv cu ercan plat, aer conditionat, baie privata. Toate camerele hotelului balcon si vedere la mare.

Site: https://mariapalace.eu/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.