Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARORA HOTEL


Descriere

Lângă Marea Egee, acest hotel din Kusadasi oferă o mică plajă privată şi camere cu aer condiţionat, cu un balcon privat. Hotelul are 2 piscine şi un centru spa cu hamam.

Localizare

Hotelul este situat la 5 km de centrul oraşului Kusadasi şi la 18 km de oraşul antic Efes. Aeroportul Adnan Menderes se află la 55 km distanţă.

Facilitati Hotel

Hotelul are 2 piscine şi un centru spa cu hamam. Restaurantul în stil bufet de la Arora serveşte o selecţie de mâncăruri locale şi internaţionale. Oaspeţii pot servi masa la piscina în aer liber sau în interior. Există şi un bar, iar room service este disponibil 24 de ore. Centrul spa oferă o piscină interioară cu zone de şedere confortabile pentru a servi o băutură. Oaspeţii pot participa la o şedinţă de saună sau pot rezerva un masaj. Există, de asemenea, o sală de fitness şi o sală de jocuri cu tenis de masă.

Facilitati Camere

Cu vederi spre mare sau spre piscină, toate camerele de la Arora sunt echipate cu TV prin satelit şi minibar. Camerele au ferestre mari şi sunt decorate cu căldură, în tonuri de roşu.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.