Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATLANTIQUE HOLIDAY CLUB


Descriere

Situat în apropiere de mare, Atlantique Holiday Club oferă o piscină în aer liber, WiFi gratuit și o zonă de plajă privată. Cu balcon cu vedere la mare, camerele sunt echipate cu aer condiționat și TV LCD.

Localizare

Atlantique Holiday Club - All Inclusive se află la numai 9 km de centrul orașului Kusadasi, la 30 de minute cu mașina de orașul antic grecesc Efes, la 18,5 km de Templul zeiței Artemis și la 1,5 ore cu mașina de Aeroportul Adnan Menderes din Izmir.

Facilitati Hotel

Micul dejun se servește în fiecare zi tip bufet. Restaurantul bufet al hotelului propune mâncăruri tradiționale și internaționale. La restaurantul à la carte Akilia Beach puteți să savurați și fructe de mare.

Centrul spa de la Atlantique Holiday Club include o baie turcească, o saună și servicii de masaj. La proprietate puteți să jucați o partidă de biliard, darts și tenis de masă. De asemenea, există un loc de joacă pentru copii.

Facilitati Camere

Fiecare cameră de la Atlantique Holiday Club este dotată cu mobilier modern și baie privată cu uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.