Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BITEZ GARDEN LIFE


Descriere

Hotelul dispune de receptie 24 ore, 2 restaurante, 3 baruri, 4 piscine, 2 piscine pentru copii, pool bar, baie turceasca, sauna, baie de aburi, mini market, boutique, uscator de par, loc de joaca pentru copii, wireless LAN, internet in lobby, spalatorie, uscatorie, doctor, bona.

Localizare

Hotelul Bitez Garden Life este situat in inima statiunii Bitez, la 6 km de centrul orasului Bodrum si la 45 km de aeroportul din Bodrum. Hotelul a fost deschis in 2006 si ocupa o suprafata de 15.000 mp.

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de receptie 24 ore, 2 restaurante, 3 baruri, 4 piscine, 2 piscine pentru copii, pool bar, baie turceasca, sauna, baie de aburi, mini market, boutique, uscator de par, loc de joaca pentru copii, wireless LAN, internet in lobby, spalatorie, uscatorie, doctor, bona, animatie, dart, tenis de masa, biliard, gimnastica in apa, miniclub, show cu muzica live uneori.

Facilitati Camere

Hotelul detine 209 camere dintre care 178 camere standard, 29 camere de familie si 2 camere pentru persoanele cu dizabilitati.

Toate camerele sunt dotate cu wifi, telefon, minibar, seif (2 euro/zi), uscator de pat, tv prin satelit, dus/wc, aer conditionat, balcon sau terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.