Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUE DREAMS RESORT


Descriere

Amenajat cu o zonă de plajă privată şi un centru spa bine echipat, complexul de 5 stele Blue Dreams are vedere la Marea Mediterană şi oferă camere luxoase cu balcon mobilat.

Localizare

Bodrum este la numai 10 km de Kairaba Blue Dreams Resort, iar Aeroportul Milas - Bodrum se află la 20 de minute de mers cu maşina.

Facilitati Hotel

Grădinile luxuriante amenajate din jurul complexului Blue Dreams duc către terenul de tenis şi mare, unde oaspeţii se pot bucura de snorkelling, windsurfing şi scufundări. Pentru relaxare, centrul spa asigură un hamam şi tratamente de masaj.

Restaurantul principal al hotelului, Turquoise, permite oaspeţilor să savureze preparate din bucătăria turcească şi internaţională în timp ce se bucură de vederea panoramică la mare. Celelalte restaurante ale hotelului servesc preparate italieneşti sau fructe de mare.

Blue Dreams oferă o viaţă de noapte vibrantă, cu un club de noapte şi divertisment. Copiii se pot distra la miniclub, parcul acvatic şi locul de joacă.

Facilitati Camere

Camerele dotate cu aer condiţionat de la Blue Dreams au interior modern şi elegant. Toate camerele au podea cu parchet, TV prin satelit şi minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.