Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Eleganta si confort...va veti bucura dinplin de ele daca vizitati Hotelul Ambient din Brasov, deja un nume cu traditie, numarand peste un deceniu de excelenta si experienta in domeniu.
Amplasat ideal incentrul Brasovului, la doar cateva minute de admirabilele monumente istorice,restaurante renumite si magazine cochete, oferind o panorama incredibila asupraintregului oras, Hotel Ambient reprezinta marca stilului, dedicat turistuluimodern si sofisticat.
Oaspetiinostri vor descoperi atmosfera placuta, eleganta si rafinamentul spatiilor decazare, profesionalismul unor servicii ireprosabile orientate catresatisfacerea celor mai inalte cerinte ale turistului modern, toate intr-olocatie aparte, expresie a confortului absolut.
Din dorintade a va face sederea de neuitat, va oferim numeroase facilitati incluse intariful de cazare; astfel, pentru siguranta dumneavoastra va punem ladispozitie parcarea monitorizata, seif in fiecare camera si spatiul pentrupastrarea bagajelor. Accesul la internet va este oferit in toate spatiilepublice ale hotelului si in camere, iar dimineata va invitam sa serviti un micdejun imbietor in stil bufet suedez. Dupa o zi lunga, obositoare, va oferim oseara de relaxare in cadrul centrului spa al hotelui ce va pune la dispozitieposibilitati atractive de destindere: sauna, hidromasaj, fitness.
Ne-am ganditsi la preocuparile turistilor de afaceri care ne viziteaza, majoritatea oaspetifideli ai hotelului nostru, carora le asiguram serviciile a 4 sali de conferintacu o capacitate de 15, 30, 60 si respectiv 120 de locuri, dotate corespunzatorcu echipamente moderne, pentru a acoperi toate cerintele acestor oaspeti.
RestaurantulAmbient va asteapta, intr-o atmosfera intima si linistita, sa servitispecialitati culinare din bucataria romaneasca si internationala, vinuride colectie si bauturi fine.
Nimic nu se compara cusavoarea unei cafele aromate, ce va invitam sa o serviti in ambianta placuta aterasei hotelului, respirand aerul proaspat de munte si admirand privelisteaorasului ce se desfasoara in fata dumneavoastra.
Confortulabsolut, luxul prezent pana la cel mai mic detaliu, serviciile impecabile,experienta ospitalitatii si acea distinctie aparte a extraordinarului suntelementele cheie ce garanteaza succesul Hotelului Ambient, o locatie cu stilcare-si merita din plin numele.

Facilitati siServicii :

Hotelul dispune de:
- incalzire centrala independent pe fiecare corp de cladire
- aer conditionat cu climatizare in receptie, restaurant, bar, sali deconferinte
- 4 sali de conferinte cu capacitati de 120, 60, 30 si respectiv 15 persoanedotate cu videoproiector, internet wireless, flipchart, white board, sistemaudio - multimedia, flipchart, exclusive trim (scaune piele, mese lemnmasiv), microfoane
- sistem electronic de avertizare a incendiilor
- sistem electronic de supraveghere a spatiilor publice ( CCTV )
- restaurant cu specific international
- bar de zi in restaurant
- lobby cafe-bar, acoperire wireless internet
- garaj pazit si incalzit oferit gratuit clientilor hotelului
- parcare terana pazita oferita gratuit clientilor hotelului
- spalatorie si calcatorie
- se accepta carduri Visa, Mastercard si Amex
- facilitati pentru persoane cu handicap
- camera de bagaje
- seif
- lounge cu panorama a intregului oras
- 2 lifturi din sticla, avand o panorama superba a intregului oras
- Ambient Spa - sala de fitness, sauna, hidromasaj - oferite gratuit clientilorcorpului de 4*
- birou turism si excursii
- rent a car
- concierge
- Ambient Exclusive oferitgratuit numai oaspetilor Ambient


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie