Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Localizare:


Alexandros este un hotel de 3 stele, localizat pe Valea Superioara a Prahovei, pe principala artera de acces spre Brasov, si anume Bulevardul Libertatii nr.153.




Descriere:

Hotelul ofera spre cazare un numar de 49 de camere: 20 double, 6 apartamente cu 1,2 sau 3 dormitoare, toate decorate cu gust si cu un simt estetic desavarsit.



Dotari camere:

Camerele sunt prevazute cu dotarile standard : cablu tv, telefon, izolare fonica, mini-bar. Facilitatile de care turistii se pot bucura in acesta locatie cuprind de asemenea un restaurant de clasa, cu o capacitate de 140 de locuri, care isi rasfata clintii cu preparate din bucataria traditionala in internationala, o crama, bar de zi, discoteca, terenui de sport ce pot fi utilizate atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte.



Posibilitatile de agrement sunt dintre cele mai diverse : practicarea unor sporturi pe ternurile proprii, excursii in zonele invecinate, iar pe perioada iernii practicarea unor sporturi specifice sezonului, precum schiatul.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie