Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anacris Guesthouse..

Descriere

Anacris Guesthouse dispune de bar, WiFi gratuit in intreaga proprietate si o grdin.
Locatia dispune de camere cu un confort de 3 stele recent construite si modernizate (exista si posibilitatea adaugarii unui pat suplimentar pentru a treia persoana).

- Camere executive (20-24 mp) sunt pozitionate la etajele 3 si 4, cu priveliste catre mare. Au balcon privat dotat cu masa si 2 scaune. In camera exista o canapea extensibila. Camerele executive sunt cele mai spatioase camere din locatie, fiind ideale pentru familiile cu copii.
- Camerele duble superioare (16-20 mp) se afla la etajul 3 si etajul 4. Toate camerele beneficiaza de: Balcon, Aer Conditionat, Minibar, Seif in camera, Uscator de par,TV, WiFi Gratuit.
- Camerele duble (16-20mp) se afla la parter, etajul 1 si etajul 2. Toate camerele beneficiaza de: Aer Conditionat, Minibar, Seif in camera,TV ,WiFi Gratuit.
Toate camerele sunt dotate cu bi private prevzute cu cabin de dus, aer conditionat, TV LED sau LCD, minibar, seif. In locatie exista WiFi gratuit
Oaspetii au la dispozitie o teras si facilitti pentru grtar.
La proprietate sunt disponibile locuri de parcare in exterior.
POLITICI:
Check-in / check-out
Cazarea se face incepand cu ora 15:00 pana la ora 22:00, iar eliberarea camerei cel tarziu la ora 11:00.
CHECK-IN: 15:00 22:00 // CHECK-OUT 08:00 11:00

Comportamentul decent este obligatoriu.
Nu se accepta petreceri, muzica la boxe portabile si alte activitati ce pot deranja ceilalti oaspeti.

Facilitati pentru copii
Un copil cu varsta pan la 6 ani beneficiaza de gratuitate cand sunt folosite paturile existente
Copiii cu varsta peste 6 ani sau a treia persoana adulta in camera achita 25% din tariful camerei si beneficiaza de un pat suplimentar. Disponibilitatea paturilor suplimentare trebuie verificata in prealabil.
Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.