Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Montana este amplasat in statiunea Covasna, in imediata apropiere a zonei impadurite, avand o priveliste deosebita asupra intregii statiuni. Turistii sunt feriti astfel de zgomotele traficului intens si vor gasi aici linistea si confortul de care au nevoie.

Capacitate cazare: 496 locuri de cazare structurate in:
- 244 camere cu 2 paturi;
- 4 apartamente.

Numar etaje: p+ 8
Numar lifturi: 3

Toate camerele dispun de: baie proprie, TV satelit, telefon, minibar in camerele de 3 stele. Unele camere dispun de balcon (nu se plateste tarif special pentru camerele cu balcon). La cerere, in camerele de 2* se ofera, contra cost, minibar /frigider (atentie: numar limitat!); Intrucat nu toate camerele permit montarea unui pat suplimentar, in unele camere este montat un al treilea pat, care poate fi folosit ca pat suplimentar. Hotelul dispune de o sala de conferinta de 40 pana la 60 locuri (in functie de dispunere).

Check-in / Check-out:
Ora de incepere a sejurului (check-in) : ora 14:00 in ziua sosirii.
Ora de eliberare a camerei (check-out) : ora 10:00 in ziua plecarii.

Restaurante/Baruri: Restaurantul Montana are o capacitate de 290 locuri in saloane separate, cu specific romanesc si international, ofera preparate diversificate, pregatite sub atenta supraveghere a medicilor specialisti, oferind si meniuri dietetice/regim. Restaurantul este locul ideal pentru organizarea de evenimente, nunti, mese festive.

Modul de servire a mesei: bufet sau meniu fix. Hotelul dispune si de un bar de zi, unde se servesc bauturi racoritoare, bauturi alcoolice, sucuri naturale, cafea, ceai, diverse dulciuri etc.

Servicii fara plata acordate turistilor: internet wireless, informatii turistice; orarul mijloacelor de transport; trezirea clientilor la ora solicitata; obtinerea legaturilor telefonice; pastrarea obiectelor de valoare; transmiterea de mesaje; predarea corespondentei turistilor; acordarea de medicamente si materiale sanitare de prim ajutor in caz de accidente; pastrarea bagajelor; comenzi taximetre, imprumut carti de la biblioteca hotelului.

Servicii cu plata acordate turistilor: servicii telefonice; spalat si calcat lenjerie, parcare, inchirieri biciclete, acces piscina, sauna (pe baza de programare).

Baza de tratament: se afla in incinta hotelului, aici se pot efectua zilnic circa 1900 proceduri, analize si alte servicii medicale.

Proceduri si tratamente:
- bai calde cu ape minerale carbogazoase si bicarbonate (denumite bai CO2);
- aplicare gaze terapeutice (mofeta);
- bai galvanice;
- bai cu dus subacval;
- electroterapie;
- gimnastica medicala;
- masaj;
- impachetari cu parafina;
- camera aerosoli;
- salina artificiala.
Rezultatele foarte bune obtinute in urma tratamentelor aplicate sunt determinate de prezenta si utilizarea apelor minerale carbogazoase si bicarbonatate, a mofetelor si a aerului puternic ionizat. Tratamentele sunt efectuate de personal medical specializat.

Indicatii terapeutice
- afectiuni neurologice centrale;
- afectiuni cardiovasculare;
- boli metabolice;
- afectiunile tubului digestiv si hepatobiliare;
- cure balneoclimaterice pentru varsnici.

Turistii sosisti la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere pentru serviciile clinice/ bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale.

Accesul cu animale de companie: nu este permis.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie