Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Splendid 1900


Descriere

Hotelul Splendid 1900 are decor eclectic cu influenDle Art Deco, avand sediul intr-o cladire istorica restaurata din centrul Craiovei, care dateaza din anul 1900. Oaspetii beneficiaza de acces Wi-Fi gratuit in intreaga proprietate.


Camerele Hotelului Splendid 1900 au aer conditionat si decor predominant in alb, cu accente de culoare si picturi murale, iar candelabrele sofisticate completeaza perfect designul elegant. Unitatile sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu, masa, ceainic electric si minibar. Pentru confortul dumneavoastra, baile sunt prevazute cu articole de toaleta gratuite, halate de baie, papuci si cada.


Oaspetii au acces gratuit la sauna, iar centrul de fitness este disponibil la un cost suplimentar. De asemenea, hotelul ofera serviciu de concierge, servicii de inchirieri auto si servicii de transfer de la/la aeroport la un cost suplimentar.


Oaspetii primesc apa gratuita la check-in, iar in camere vor gasi un set de bun venit din partea casei, care include cafea si ceai. Hotelul are un restaurant si un bar, unde puteti savura diverse bauturi.


Universitatea din Craiova si Primaria se afla la doar 2 minute de mers pe jos de hotel, iar in apropiere exista mai multe parcuri. Aeroportul Craiova este situat la 6,5 km de Hotelul Splendid 1900. Oaspetii au la dispozitie o parcare cu plata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.