Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ramada Plaza by Wyndham


Descriere

Ramada Plaza Craiova ofera centru de wellness si Spa si unitati de cazare cu Wi-Fi gratuit in centrul Craiovei, la cativa pasi de cele mai importante puncte de atractie si zone comerciale. Piscina interioara este disponibila la un cost suplimentar.
Toate camerele au aer conditionat si TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Unele au zona de relaxare. Unitatile de cazare au baie privata. Pentru un plus de confort, sunt disponibile articole de toaleta gratuite, papuci si uscator de par.

Oaspetii de la Ramada Plaza Craiova au acces gratuit la centrul de fitness, iar accesul la centrul Spa, la sauna si la hamam este posibil la un cost suplimentar. Restaurantul Ellipse ofera micul dejun, iar receptia este deschisa non-stop.

Aeroportul din Craiova este situat la 6,7 km de hotel, iar serviciul de transfer de la/la aeroport este oferit la un cost suplimentar. Parcarea privata este gratuita.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.