Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Delta 4* Tulcea

Hotelul Delta 4 stele este situat in centrul orasului Tulcea, pe faleza fluviului Dunarea - locul de promenada al locuitorilor si al turistilor, oaspeti ai orasului, si in relativa apropiere de Aeroportul Delta Dunarii Tulcea (15 km), de gara feroviara, de gara fluviala, de staeeiile de transport cu autocarul, muzee si alte institutii.

Dotari camere: 94 camere de cazare, dispuse pe 6 niveluri situate deasupra mezaninului, din care 2 Junior Suite, 7 Camere DeLuxe, 81 Camere Standard (47 camere cu pat matrimonial si 34 camere cu doua paturi separate) si 4 Camere Standard Comunicante 2 cate 2 (una cu pat matrimonial si una cu doua paturi separate, pentru persoane cu dizabilitati si insotitori).

Centrul SPA. Suntem incantati sa va invitam la singurul centru SPA cu piscina interioara din Tulcea! Piscina, jacuzzi, sauna umeda, sala de fitness si masaj - toate va ofera posibilitatea unei conditii fizice excelente si a unui stil de viata sanatos.

Restaurant. Restaurantul Delta, situat la mezaninul hotelului, este renumit atat pentru bucataria traditional romaneasca, cat si pentru preparatele internationale, terasa hotelului fiind un loc confortabil si deosebit pentru a servi orice masa.

2 Sali de conferinte: Sala Toma Caragiu, cu o capacitate de 220 locuri in configuratie teatru, si Sala Constantin Gavenea, cu o capacitate de 26 locuri in configuratie board-room, ambele situate la mezaninul hotelului.

Baruri, cafenele si terase - orientate in mare parte catre portul turistic, reprezinta alegerea perfecta pentru cei care doresc sa se bucure de o bautura excelenta intr-o atmosfera relaxanta.

3 Nave de agrement cu care, pe parcursul sezonului (martie - octombrie), organizam excursii, croaziere, in Delta Dunarii, pentru a-i descoperi secretele (colonii de pelicani, cormorani, vita de vie salbatica si multe altele), si plimbari private in care sa puteti imbina afacerile cu relaxarea, pe parcursul intregului an, atunci cand vremea este favorabila.

Hotel Delta 3* Tulcea
Hotelul Delta 3 stele, se afla situat in centrul orasului Tulcea, pe faleza fluviului Dunarea, alaturi de Restaurantul Delta si de Hotelul Delta 4 stele.

Dotari camere: 117 camere de cazare, dispuse pe 6 niveuri situate deasupra mezaninului, din care 3 Junior Suite, 105 Camere Standard (33 camere cu pat matrimonial si 72 camere cu doua paturi separate) si 9 Camere Triple (2 cu trei paturi separate si 7 cu un pat matrimonial si un pat single)Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie