Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul Dubrovnik Palace de 5 stele se afla pe faleza pitoreasca dintre o padure de pini si apele turcoaz ale peninsulei luxuriante Lapad. La doar 4 kilometri de centrul vechi medieval din Dubrovnik, locatia uimitoare ofera oportunitati fenomenale de fotografiere a insulelor Elafiti din toate directiile. Modernul resort de lux are acces direct la o plaja linistita. In plus, exista un centru de scufundari PADI, un teren de tenis, un traseu de jogging si trasee de mers pe jos prin padurile pitoresti care se ridica pe dealul Petka din spatele hotelului.

Localizare: Hotelul Dubrovnik Palace este situat pe peninsula Lapad, la cateva minute de mers cu autobuzul de partea veche a orasului Dubrovnik si la 22 km de aeroportul international.

Dotari camere: Hotelul Dubrovnik are toate camerele dotate cu aer conditionat, TV sat, telefon, seif, mini bar, uscator de par. Arhitectura in cascada face posibil ca toate camerele sa aiba balcon privat si vederi spectaculoase la mare.

Facilitati hotel: Hotelul Dubrovnik pune la dispozitia clientilor sai restaurant, bar, piscina interioara si exterioara, piscina pentru copii, sauna, masaj, ping-pong, biliard, fitness, teren de tenis, jacuzzi, acces internet, parcare. Oaspetii pot alege intre restaurantul principal Elafiti, barul sushi sau Maslina Taverna, unde pot gusta preparate traditionale pe malul marii.

Clasificare oficiala: 5 stele

Pagina web: www.dubrovnikpalace.hr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie