Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL BELONA este situat la 20 m de plaja si de centrul statiunii Eforie Nord. Hotelul are 4 etaje, lift, restaurant principal, autoservire, bar, parcare, terasa, centrala termica, telefon, rampa pentru persoanele cu dizabilitati.
Dotari si servicii
Hotelul are un numar de 63 camere, dintre care 9 camere cu pat matrimonial, 23 camere cu pat duble si 25 camere cu 2 paturi, 6 apartamente.
Servicii masa
MASA: in restaurant propriu, mic dejun in sistem bufet suedez, pranz si cina in sistem fisa cont, 'a la carte' in restaurantul Belona. Restaurantul va pune la dispozitie cu un meniu variat din bucataria traditionala si internationala care vor satisface, orice preferinta gastronomica: supe, gustari, salate speciale, garnituri, bucate la gratar, peste, prajituri, tortul casei, etc. Bauturile alcoolice/ non-alcoolice se servesc in restaurant in timpul meselor: bere, selectie de vinuri, bauturi traditionale romanesti, sucuri - acidulate si neacidulate, cafea, ceai, apa plata, apa minerala.
Micul dejun se serveste intre orele 07:30-10:30;
Pranzul, in valoare de 70 lei/ persoana/ zi, va fi servit intre orele 12:30-15:00
Cina, in valoare de 70 lei/ persoana/ zi, se serveste intre orele 19:00-21:30.
In afara restaurantului Belona, complexul dispune si de o linie de autoservire - unde turistii pot servi masa in orice interval orar al zilei.
PACHETELE CU DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA NU INCLUD MASA PENTRU COPIII CU VARSTA CUPRINSA INTRE 0 - 15.99 ANI.
Dotari camere
Camere renovate, dotate cu minibar, TV, internet, aer conditionat, balcon, baie cu cada, uscator de par, telefon, mocheta, geam termopan.
Apartamentul este compus din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial, baie cu cada, fara balcon si fara vedere la mare.
FACILITATI COPII (in camera cu 2 adulti):
- 0-11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Patul suplimentar este 50% din tariful unui loc;
- 0-4.99 ani beneficiaza de mic dejun gratuit;
- 5-6.99 ani achita 38 lei/ zi micul dejun;
- peste 7 ani achita mic dejun integral;
- in apartament a treia persoana peste 12 ani achita 50% dintr-un loc de cazare si mic dejun integral si beneficiaza de pat suplimentar.
Cazarea cu pat suplimentar se face pana la varsta de 15.99 ani.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.