Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Brad Bran Bega by Steaua de Mare CMP

Descriere

Informatii
COMPLEX BRAN, BRAD, BEGA a fost renovat in 2010 si este situat in statiunea Eforie Nord, la 20 m de plaja. Hotelul are 3 etaje cu 186 camere duble si 33 apartamente.

Va informam ca incepand sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 3 lei/persoana/zi, suma ce reprezinta aTaxa de promovare a orasului Eforie Norda in urma hotararii nr. 325/17.12.2021 luate de consiliul local al orasului. Copiii sub 14 ani si persoanele cu handicap sunt scutite de la plata.

Dotari si servicii
Hotelul dispune de restaurant cu capacitatea de 600 locuri, bar, sala de conferinte, sauna, piscina exterioara, parcare cu plata.
Parcarea contra cost in limita locurilor disponibile, 35 lei/ autoturism/ zi si se achita la receptia hotelului.

Servicii masa
MASA: restaurant propriu 4*, toate mesele in regim de bufet suedez.
Micul dejun, obligatoriu pe toata perioada.

Dotari camere
Camera dubla standard (fara balcon) - pat twin sau pat matrimonial, baie cu dus, uscator de par, sistem climatizare, seif, TV, minibar, telefon, internet wireless;
Camera dubla superioara (cu balcon) - pat matrimonial, baie cu dus, uscator de par, sistem climatizare, seif, TV, minibar, telefon, balcon, internet wireless;
Apartament standard (fara balcon) - living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, baie cu dus, uscator de par, sistem climatizare, seif, TV, minibar, telefon, balcon, internet wireless;
Apartament superior (cu balcon) - living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, baie cu dus, uscator de par, sistem climatizare, seif, TV, minibar, telefon, balcon, internet wireless.

FACILITATI COPII in camera cu 2 adulti:
- 2 adulti + 1 sau 2 copii 0-2.99 ani beneficiaza de cazare si masa gratuita.
- 2 adulti + 1 sau 2 copii 3-11.99 ani - beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar dar achita 50% din valoarea meselor.
FACILITATI COPII in apartament:
- 2 adulti + 1 sau 2 copii 3-11.99 beneficiaza de cazare gratuita, si achita 50% din valoarea mesei.
- 2 adulti + 2 copii 12-17.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, si achita 100% din valoarea mesei.
- al 3-lea adult beneficiaza de cazare gratuita, si achita 100% din valoarea mesei.
- 3 adulti + 1 copil 0-11.99 ani, pentru al 3-lea adult se achita 100% din valoarea mesei si pentru copil se achita 50% din valoarea mesei.
- capacitate maxima - 2 adulti si 2 copii (0-17.99 ani) sau 3 adulti si 1 copil (0-11.99 ani).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.