Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Nou! 2014



Transfer gratuit la plaja privata a complexului!



Dotari generale: restaurant cu terasa,sala de conferinta, parcare proprie gratuita-in limita locurilor disponibile, loc de joaca pentru copii,pastrare obiecte de valoare. Dotari camere: hotelul dispune de 293 camere duble ( 269 camere standard si 12 camere duble superior) si 10 apartamente, dotate cu aer conditionat, TV-LCD,minibar, baie cu dus sau cada, telefon,uscator de par, balcon.

Servicii incluse in tarif: informatii privind orarul mijloacelor de transport; trezirea clientilor la ora solicitata;seif la receptie; transmiterea de mesaje; predarea si expedierea corespondentei clientilor,piscine, Jacuzzi, locuri amenajate de joaca.


Servicii cu plata: servicii telefonice si fax; multiplicari documente,vanzari marfuri in receptie.


Serviciile de masa se acorda in restaurantul Complexului mic dejun in regim bufet suedez, pranzul si cina in regim self serv(autoservire), fisa cont(contravaloarea mesei va fi incarcata pe card magnetic, banii putand fi cheltuiti pe toate serviciile oferite de Club Dunarea).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie