Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil: Confort

Situare: este amplasat in zona de sud a statiunii Eforie Nord la cateva minute de centrul statiunii, vis a vis de hotel Europa si la circa 100 m de plaja Belona, cu functionare sezoniera.
Info: Hotelul dispune de spatii de cazare complet renovate, moderne si confortabile.

Camere: Hotelul Felix dispune de 289 camere, respectiv 578 locuri, dispuse parter+4 etaje , in:
- 20 apartamente cu un dormitor
- 117 camere cu pat matrimonial cu grup sanitar propriu
- 152 camere cu doua paturi cu grup sanitar propriu, cu balcon
Toate camerele au mobilier nou si modern, au baie proprie, spatioasa, dotata cu wc, chiuveta, cabina dus. Camerele sunt dotate cu televizor (cablu), frigider, aer conditionat, internet wireless, mobilier si dotari moderne. Se asigura apa calda permanentprin centrala termica proprie. Camerele fara balcon permit instalarea patului suplimentar. Nu se admite cazarea intr-o camera dubla a unui numar mai mare de doua persoane adulte.

Restaurant: Restaurantul Perla Marii - proprietate a societatii, este situat la circa 10 metri fata de hotel Felix. Restaurantul dispune de o capacitate de 700 de locuri in saloane. Masa se serveste la restaurantul propriu in sistem de self serv (autoservire)- micul dejun se serveste in sistem bufet suedez (acesta se serveste incapand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii)
- pranzul/cina se serveste in sistem autoservire cu card valoric

Servicii gratuite: ac, tv, frigider, internet in toate camerele, piscina exterioara si sezlonguri in limita disponibilitatii, parcare pazita si supravegheata video (in limita locurilor disponibile), locuri de joaca pentru copii (piscina si restaurant), informatii turistice, pastrarea obiectelor de valoare, trezirea turistilor la cerere, primirea si transmiterea mesajelor si corespondentei pentru turisti, informatii privind orarul mijlocaelor de transport.

Facilitati copii: Un copil cu varsta de 0-7.99 ani este gratuit in camera cu parintii fara pat suplimentar, la solicitarea unui pat suplimentar se achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu mic dejun. Al coilea copil cu varsta de 0-7.99 ani achita obligatoriu pat suplimentar, 50% din valoarea unui loc de cazare cu mic dejun. Un copil de 8-17.99 ani achita obligatoriu pat suplimentar, 75% din valoarea unui loc de cazare cu mic dejun.In apartament facilitatile pentru copii sunt aceleasi ca in camera dubla. Al treilea adult in apartament achita integral un loc de cazare cu mic dejun si contravaloarea meselor aferente perioadei de cazare. Orice persoana peste 18 ani este considerata adult.Turistii sunt obligati sa certifice varsta copiilor printr-un act de identitate la check in.

Servicii cu plata:
- hotel Felix este dotat cu spalatorie automata proprie
- sala de conferintedotata pentru a asigura orice eveniment de succes

Accesul cu animale: Nu este permis accesul cu animale de companie

Alte info:
- ziua hoteliera incepe la ora 18.00 (ora de la care camera poate fi ocupata/check-in). Ziua hoteliera se termina la ora 12.00 (ora la care trebuie eliberata camera/check-out)
- accesul la serviciile gratuite este permis numai clinetilor hotelului
- nu este permis accesul in hotel sau restaurant cu alimente si bauturi din exterior. Produsele oferite la mic dejun, dejun, pranz si cina se vor consuma doar in interiorul restaurantului pe parcursul desfasurarii mesei.
- alocarea camerei se face in functie de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta pe un anumit etaj, camerele alaturate sau situarea intr-un anumit sector. Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor pe care incercam sa le satisfacem in limita disponibiitatilor, fiind exclusa insa garantarea.- cazarea se va face in baza prezentarii voucherului emis de agentie, a unui act de identitate si a completarii fisei de turist la receptie, dar nu inainte de ora 15.00 (daca sunt camere diponibile)
- 1 adult care ocupa o camera dubla in regim single va beneficia de 15% reducere din tariful camerei duble standard sau duble twin. Camerele single se pot valorifica numai pentru perioadele iunie si septembrie, cu acceptul prestatorului.
- spatiul maxim de paturi suplimentare este de unulAtractii in zona: prin amplasamentul pe care hotelul il are, se pot desfasura diverse activitati:
- plaja se afla la circa 6-7 minute de mers pe jos. Aceasta este larga, nisipoase si cu intrare lina in mare.
- terasele, gradinile, parcul de distractii, teatrul de vara se afla la circa 4-6 minute de mers pe jos
- se ajunge usor (circa 2-3 minute) la Baile Reci de namol
- se poate imbina turismul recreativ cu cel balnear
- in 2-3 minute se ajunge la baza de tratament balnear Traian

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie