Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Petrolul

Descriere

HOTEL PETROLUL este situat in centrul statiunii Eforie Nord, la 500 m distanta fata de plaja. Hotelul are 10 etaje si este compus din doua corpuri. In corpul A sunt disponibile camere duble de 3*. Are 158 camere duble 3* si 7 apartamente.
Dotari si servicii
Hotelul detine restaurant, parcare gratuita, bar lobby, sala de conferinte.
Baza de tratament din cadrul hotelului Petrolul este data in functiune in anul 2011 si cuprinde cabinete si spatii pentru efectuarea urmatoarelor proceduri majore de tratament: hidrokinetoterapie de grup in bazin cu apa sarata provenita din lacul Techirghiol, masaj, cataplasme cu namol, parafina, bai galvanice, bai de plante, aerosoli cu apa sarata. De asemenea, se pot face si proceduri adiacente, precum: electroterapie (curenti de medie si joasa frecventa), magnetoterapie, ultrasunet, laser, kinetoterapie individuala si de grup.
Nu se accepta animale de companie.
Turistii care se prezinta cu biletul - tip de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist si cardul de sanatate primesc gratuit 3 proceduri de tratament pe zi, maxim 10 zile.
Pentru copiii cu varsta pana la 18 ani se acorda gratuit 2 proceduri de tratament pe zi, in baza biletului de trimitere de la medicul de familie si a copiei certificatului de nastere/cartii de identitate.
Tratamentul se efectueaza de luni pana vineri. Accesul la bazinul cu apa sarata este permis si sambata si duminica.
Pentru seriile cu tratament zilele de intrare sunt duminica si luni.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu - 340 locuri;
In perioada 07.07 - 31.08 micul dejun se va servi in sistem bufet suedez, iar pranzul tot in sistem bufet suedez.
La pachetele cu bufet suedez se intra cu pranzul, care se serveste in intervalul orar 13.00 - 15.00.
Dotari camere
Camerele sunt dotate cu TV, minibar, aer conditionat, baie cu dus. Toate camerele au balcon, iar o parte dintre ele au vedere spre mare.
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- 0-4.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun si pranz bufet suedez in perioada 01.07 - 31.08;
- 5-9.99 ani achita 50% din valoarea micului dejun si la pranz in perioada 01.07 - 31.08;
- copii cu varsta peste 10 ani achita integral mesele bufet.
Pentru cazare:
- 1 copil 0-4.99 ani beneficiaza de gratuitate, fara pat suplimentar; pentru al doilea copil 0-4.99 ani se va achita o taxa de utilitati de 30 lei/ zi.
- pentru un copil cu varsta mai mare de 5 ani se va incasa suma de 30 lei/ persoana/ zi, fara pat suplimentar;
- pentru 2 copii 0-11.99 ani se va asigura pat suplimentar contra cost sau se va achita o taxa de 30 lei/ zi/ copil, fara pat suplimentar;
- peste 12 ani sunt considerati adulti si achita un loc integral;
Pentru patul suplimentar se achita 40 lei/ zi si se acorda doar copiilor cu varsta pana in 18 ani si cu o greutate mai mica de 70 kg.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.