Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Ryanna Beach


Descriere

Ryanna Beach este fosta vila Rosa din statiunea Eforie Nord. Cu o pozitie extraordinara ravnita de toti turistii, in zona Belona, la 2 minute de mers pe jos de Aqua Park si la 5 minute de Baile cu namol de pe malul Lacului Techirghiol, intre lac si mare, vila Rosa a fost refacuta integral la conditii de 4 stele chiar daca este clasificata la 3 stele.

In total vila dispune de un numr totale de: 12 camere duble, 6 camere triple, 1 Senior Suite si 3 Junior Suite.
Camerele duble sunt dotate cu aer conditionat, TV, minibar, baie cu cabina de dus, aer conditionat, balcon, plasa tantari. Unele camere au si fotoliu extensibil.
Apartamentul senior are 55 mp, living cu canapea extensibila, chicineta (minibucatarie cu plita, frigider, cuptor cu microunde, filtru cafea, vesela completa), dormitor matrimonial, 2 Bai (baie cu cabina dus), terasa spatioasa de cca 10-12 mp, TV, plasa tantari. Intre dormitor si living este o usa despartitoare.
Apartament junior cu vedere la mare are 40 mp si este format dintr-un living cu canapea extensibila, chicineta (minibucatarie cu plita, frigider, cuptor cu microunde, filtru cafea, vesela completa), plasa tantari, dormitor cu pat matrimonial, baie cu cabina de dus. Are vedere spre mare si balcon. Intre dormitor si living este o usa despartitoare.
Facilitati Copii
- 2 adulti si 1 copil 0-6.99 ani, beneficiaza de gratuitate la cazare.
- 2 adulti si 2 copii 0-6.99 ani se pot caza in camera dubla cu fotoliu extensibil.
Capacitate maxima camera dubla: 2 adulti si 2 copii (1 copil 0-3.99 ani, 1 copil 0-6.99 ani).
Capacitate maxima camera dubla cu fotoliu extensibil: 2 adulti si 2 copii 0-6.99 ani sau 3 adulti.
Capacitate maxima apartament junior/senior: 3 adulti si 1 copil 0-17.99 ani sau 4 adulti.
Capacitate maxima apartament senior: 3 adulti si 2 copii 0-11.99 ani.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.