Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Best Western Bucovina


Descriere

Servicii oferite: cablu TV, linie telefonica directa, posibilitate de conectare la internet, restaurant cu specific traditional si international, bar & terasa, centru de fitness, sauna, jacuzzi si masaj, doua sali de conferinta complet utilate, programe turistice incluzand faimoasele locuri bucovinene.
Hotelul este amplasat in apropierea institutiilor importante (spitale, banci, muzee, centru comercial).
Restaurantul hotelului va va desfata cu delicioasele bucate traditionale bucovinene sau renumite preparate din bucataria internationala.
Numar de camere: 130 (84 de duble dintre care 60 twin si 24 queen, 12 au posibilitate de inter-conecting, 38 single, 4 de luxe, 2 apartamente, 2 camere VIP)
Sali de conferinta: 5 sali modern echipate (total: 210 locuri)
Legenda: Dubla - camera cu 2 paturi separate fara posibilitatea de a fi unite, fara balcon; Dubla de Lux: camere twin sau matrimoniale mobilate in stil New Gothic, situate la etajele 6 si 7 cu balcon.

Va informam ca incepand cu data de 15.07.2022 minibarul siprodusele din acesta se ofera la cerere in functie de disponibilitate , contracost.
Detalii si preturi se vor oferi la receptia hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.