Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Majestic


Descriere

Majestic Hotel & Restaurant ofera camere cu balcon si se afla in centrul orasului Iasi, la 600 de metri de Piata Unirii. Hotelul ofera acces gratuit la o piscina interioara. Parcarea si accesul la internet Wi-Fi sunt gratuite.
La Majestic Hotel & Restaurant, oaspetii pot alege dintr-o serie de camere luxoase cu aer conditionat, dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu si minibar. Toate camerele sunt izolate fonic si au baie spatioasa cu dus si cada. Unele includ si cada Spa.

Majestic ofera un bufet bogat de mic dejun. De asemenea, are un restaurant elegant care serveste o selectie de mancaruri romanesti si frantuzesti rafinate. Acest hotel ofera 5 sali de conferinte care pot gazdui intalniri de afaceri, team building-uri sau petreceri.

Oaspetii pot vizita Catedrala Mitropolitana, situata la 650 de metri de hotel, precum si Manastirea Golia si Sinagoga Mare, aflate la aproximativ 1,5 km. Gara Iasi se gaseste la 700 de metri, iar Aeroportul Iasi este la mai putin de 7,4 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.