Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pleiada Boutique Hotel este un hotel de 5 stele elegant si primitor, situat la 5 km de centrul orasului Iasi, departe de agitatia cotidiana. Acesta ofera acces gratuit la un centru Spa, dotat cu piscina interioara, sauna, cada cu hidromasaj si diverse facilitati de wellness.
Hotelul pune la dispozitie camere decorate individual si un restaurant excelent, care serveste preparate romanesti si internationale. Exista zone de luat masa atat de fumatori, cat si de nefumatori.

In timpul sezonului cald, oaspetii pot savura micul dejun, pranzul sau cina pe terasa hotelului, care ofera vedere incantatoare. Hotel Pleiada are si un centru de conferinte ultramodern, cu sali de conferinte moderne.

Oaspetii beneficiaza de un serviciu gratuit de transfer de la/la aeroport, la cerere, si de intrarea gratuita la Centrul Spa.

Pleiada Boutique Hotel se afla la 7 km de gara Iasi si la 10 km de aeroportul international Iasi. Parcarea este gratuita.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.