Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Unirea Hotel & Spa este situat in Piata Unirii, in centrul orasului Iasi, la cativa pasi de Universitatea Alexandru Ioan Cuza, si ofera acces gratuit la o piscina interioara, o cada cu hidromasaj si un centru de fitness. Parcul Copou, unde se afla Teiul lui Eminescu, este la 10 minute de mers pe jos.
Camerele elegante, de nefumatori, de la Unirea Hotel & Spa sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale internationale. Pentru un plus de confort, sunt disponibile halate de baie si papuci.

Oaspetii se pot rssfata cu diverse masaje si tratamente de infrumusetare sau se pot mentine in forma participand la sedintele de aerobic. Piscina interioara incalzita, cu lungimea de 16 metri si latimea de 6 metri, are facilitati de hidromasaj pentru zona cervicala.

Hotelul are centru de afaceri si Wi-Fi gratuit in toate zonele sale. Oaspetii care fumeaza au la dispozitie o zona special amenajata pentru fumat.

Receptia este deschisa non-stop, iar accesul in hotel este posibil la orice ora.
Oaspetii pot savura preparate din bucataria romaneasca sau internationala la restaurantul Panoramic, situat la ultimul etaj, cu vedere frumoasa la oras si la Piata Unirii. In holul elegant al hotelului se afla un lounge bar rafinat.

Palatul Culturii si Catedrala Mitropolitana sunt la 10 minute de mers pe jos. Aeroportul Iasi, situat la 6,5 km, este la 15 minute de mers cu masina, iar gara locala este la 15 minute pe jos. Aeroportul Bacau este la 131 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.