Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lefkada Villas (Vafkeri)


Descriere

Vilele Lefkada din satul Vafkeri sunt vile luxoase din piatra, situate intr-una dintre cele mai pitoresti asezari din Lefkada. Cea mai atractiva caracteristica a vilelor este amplasarea lor, deoarece ofer o vedere uluitoare la mare, la Insula Scorpios si la celelalte insule din zona, precum si zona de munte din apropiere, satele Alexandros, Platistoma si Pigadisani.

Vilele sunt private, inconjurate de ziduri si garduri construite din piatra. Zona in aer liber a fiecarei vile este pavata in piatra si include o gradina cu copaci si flori, verande, o piscina si o zona de parcare.

Vilele sunt decorate cu gust, mobilate si complet echipate. Sunt calde si confortabile, in tonuri pamantii de piatra, lemn si marmura. Toate vilele includ TV prin satelit, radio / CD player, acces la internet, uscator de par, DVD player. Oaspetilor li se ofera servicii precum serviciu frecvent de menajera in vile si piscina. Vilele Lefkada din satul Vafkeri din Lefkada, sunt cazarile ideale pentru vacante nepasatoare si relaxante, departe de agitatia vietii de zi cu zi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie