Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grupotel Parc Natural Spa


Descriere

Descriere HOTEL GRUPOTEL PARC NATURAL SPA:
Hotelul este situat in fascinanta rezervatie naturala S Albufera si ofera o vedere magnifica peste Golful Alcudia. Acest hotel luxos are o piscina in aer liber si gradini frumoase.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune.

Localizare HOTEL GRUPOTEL PARC NATURAL SPA:
Hotelul se afla in fata plajei Playa de Muro. Statia de autobuz se afla chiar in fata hotelului.

Plaja:
Plaja este cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotel Grupotel Parc Natural & Spa are camere dotate cu baie privata, uscator de par, oglinda pentru machiaj, halat de baie si papuci, telefon, Tv-satelit cu plasma, seif (contra cost), minibar, balcon sau terasa, internet prin cablu (contra cost).

Facilitati HOTEL GRUPOTEL PARC NATURAL SPA:
Hotelul ofera o zona de spa si wellness cu diferite facilitati printre care se numara un centru de fitness, o piscina incalzita si o baie turceasca. Sunt disponibile servicii de masaj (contra cost) si coafor (contra cost). Hotelul are un restaurant tip bufet cu o selectie de preparate din bucataria internationala, in timp ce la bistroul cu vedere spre mare, numit Mar Blau puteti savura mancaruri mediteraneene. In plus, hotelul va pune la dispozitie un lounge bar. Printre alte facilitati se numara: receptie deschisa nonstop, gradina, terasa, camere pentru nefumatori, lift, seif, incalzire, camera de bagaje, sauna, sala de fitness, solar, spa & centru de wellness, masaj, teren de joaca pentru copii, tenis de masa, cada cu hidromasaj, ciclism, baie turceasca/baie de aburi, piscina interioara, piscina in aer liber, sali de conferinta si petreceri, babysitting/servicii pentru copii, curatatorie chimica, barbier/salon de frumusete, schimb valutar, fax/copiator.

Alte informatii:
Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus este privat, valabil pentru un maxim de 8 pasageri/transfer. Daca sunt mai mult de 8 pasageri tariful se calculeaza diferentiat in functie de ruta. Rutele sunt: Nord: Alcudia, C'an Picafort, Playa de Muro, Pollenca - Formentor; Est: Cala Millor, Sa Coma, Porto Cristo. Asistenta turistica este telefonica pentru un numar de pasageri mai mic de 20 de persoane.

Web: www.grupotel.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie