Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL DUNAS BLANCAS:
Hotelul este un modern si elegant, dedicat vacantelor de familie, aproape de plaja cu nisip fin auriu si de apele limpezi, cristaline. Exista o mare varietate de servicii in jurul hotelului: servicii pentru biciclisti, restaurante, baruri, magazine, supermaketuri, Aqualand cu diferite sporturi acvatice, precum si faimosul Mega Park si Ham Street.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune.

Localizare HOTEL DUNAS BLANCAS:
Hotelul este localizat la 50 de metri de plaja, la 100 de metri de statia de autobuz, la 9 km de aeroportul din Palma si la cativa km de centrul orasului Palma.

Dotari camere:
Hotel Dunas Blancas dispune de 167 de camere, dotate cu aer conditionat, TV prin satelit, acces wireless, seif (contra cost).

Facilitati HOTEL DUNAS BLANCAS:
Hotelul are 2 piscine in aer liber cu apa sarata si 3 terase pentru plaja cu sezlonguri. Hotelul include un cafe-bar langa piscina si poate oferi oaspetilor pranzuri la pachet. Restaurantul tip bufet suedez, care are o bucatarie deschisa si este specializat in bucatarie internationala, serveste micul dejun, pranzul si cina. Receptia este deschisa nonstop iar biroul de turism ofera un serviciu de inchirieri auto. Hotelul are sala de jocuri unde puteti juca tenis de masa si darts si un teren de golf (la maxim 3 km).

Web: www.hmdunasblancas.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie