Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Prestige 4**** este unul dintre cele mai noi hoteluri deschise in statiunea Mamaia. Hotel Prestige beneficiaza de o pozitionare foarte buna, fiind construit direct pe plaja, in zona centrala, intre Cazino si Hotel Iaki

Cladirea hotelului adaposteste un numar de 24 spatii de cazare, un restaurant si doua terase. Camerele au vedere spre mare sau spre promenada statiunii si sunt amenajate modern, avand in dotare aer conditionat, safe, minibar, internet wireless, mobilier nou si televizor LCD.

Dotari camere:

Camerele duble au in dotare aer conditionat, safe, minibar, internet wireless, mobilier nou, televizor LCD, incalzire centrala, detector de fum, telefon, uscator de par, inchidere centralizata, baie cu dus. Unele camere au vedere spre mare. Servicii incluse in tarif:
informatii privind orarul mijloacelor de transport; trezirea clientilor
la ora solicitata; pastrarea obiectelor de valoare; transmiterea de
mesaje; predarea si expedierea corespondentei clientilor; expedierea
prin retur la domiciliu a scrisorilor sosite dupa plecarea clientilor;
acordarea de medicamente si materiale sanitare in cadrul primului ajutor
in caz de accident; comenzi taxi; oferirea de material de propaganda si
informare turistica.
Servicii cu plata: servicii telefonice si fax; multiplicari documente; rezervari de locuri in alte unitati de alimentatie publica.

Serviciile de masa se acorda in restaurantul hotelului , categoria 4 stele, mic dejun bufet suedez (gustare rece si calda).

Parcarea din fata hotelului este publica si contra cost!
Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie