Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pirates Resort (Bicaz)


Descriere

Localizare: Localizat in Mamaia, Complex hotelier 'Bicaz Pirates Resort' se afla la doar 5 metri de plaja, langa hotelul Vega, intr-o zona cu verdeata, in care plaja este foarte larga, cu nisip fin si intrare lina in mare.
Descriere: Complexul hotelier ,,Bicaz Pirates Resort' dispune de 158 camere duble si 8 apartamente, de un restaurant, terasa cu vedere la mare, bar, locuri de parcare, loc de joaca pentru copii, spectacole si divertisment.
Facilitati:
- turistii GOLD PIRATE vor avea acces gratuit in sectorul de plaja PIRATES BEACH si vor avea la dispozitie 2 sezlonguri/camera.

Camere:
- Camerele duble standard - camerele sunt dotate cu bai cu dus, TV LCD, televiziune prin cablu si satelit, telefon international, mocheta, minibar, aer conditionat, geamuri termopan, uscator de par, balcon cu mese si scaune din plastic. Camerele duble sunt spatioase si permit amplasarea unui pat suplimentar pentru micii pirati.
Conexiunea Wi-Fi este gratuita in toata proprietatea.
- Camerele duble superior - camere superior din aripa de nord a hotelului complet renovate, situate la parter si etajul 1, 2 si 3. Acestea au un grad de confort ridicat, tematica fiind Piratii din Caraibe. Fiecare camera este decorata in mod particular. Camerele sunt dotate cu bai cu dus, TV LCD, televiziune prin cablu si satelit, telefon international, mocheta, minibar, aer conditionat, geamuri termopan, uscator de par, balcon cu mese sticla si scaune pliante.
Conexiunea Wi-Fi este gratuita in toata proprietatea.
- Apartamentele superioare - Apartamente Superior din aripa de nord a hotelului complet renovate, situate la parter si etajul 1, 2 si 3. Acestea au un grad de confort ridicat, tematica fiind Piratii din Caraibe. Apartamentele sunt compuse din living cu canapea extensibila si dormitor matrimonial cu acelasi stil ca si camerele duble. In plus, au fotolii din piele si canapea extensibila in living. Apartamentele sunt dotate cu TV LCD, televiziune prin cablu si satelit, telefon international, mocheta, minibar, aer conditionat, geamuri termopan, uscator de par.
Conexiunea Wi-Fi este gratuita in toata proprietatea.
- Camerele duble Privilege - Camere Privilege din aripa de nord a hotelului (cu vedere partiala la mare), complet renovate, situate la etajul 1, 2 si 3. Acestea au un grad de confort ridicat, tematica fiind Piratii din Caraibe. Fiecare camera este decorata in mod particular si aapartinea unui membru al echipajului de pirati: capitan, navigator, tunar, botman.
Camerele sunt dotate cu bai cu dus, TV LCD, televiziune prin cablu si satelit, telefon international, mocheta, minibar, aer conditionat, geamuri termopan, uscator de par, balcon cu mese si scaune din plastic.
Conexiunea Wi-Fi este gratuita in toata proprietatea.
- Apartamentele Privilege - Apartamente Privilege din aripa de nord a hotelului (cu vedere partiala la mare), complet renovate, situate la etajul 1, 2 si 3. Acestea au un grad de confort ridicat, tematica fiind Piratii din Caraibe. Fiecare camera este decorata in mod particular si aapartinea unui membru al echipajului de pirati: capitan, navigator, tunar, botman.
Apartamentele sunt compuse din living cu canapea extensibila si dormitor matrimonial cu acelasi stil ca si camerele duble. In plus, au fotolii din piele si canapea extensibila In living. Apartamentele sunt dotate cu TV LCD, televiziune prin cablu si satelit, telefon international, mocheta, minibar, aer conditionat, geamuri termopan, uscator de par.
Conexiunea Wi-Fi este gratuita in toata proprietatea.
- Camerele duble Bunk Bed- complet renovate, tematice, pentru cei mari si cei mici! Avand doua paturi supraetajate, acestea sunt o solutie ideala conceputa pentru familiile cu doi copii. Camerele sunt dotate cu bai cu dus, TV LCD, televiziune prin cablu si satelit, telefon international, mocheta, minibar, aer conditionat, geamuri termopan, uscator de par, balcon cu mese si scaune din plastic.
Conexiunea Wi-Fi este gratuita in toata proprietatea..

Restaurant:
- produsul GOLD PIRATE ofera turistilor in perioada 01 iulie - 31 august servicii de masa ALL INCLUSIVE in regim buffet suedez, bauturi racaoritoare, ceai, suc, cafea, bauturi alcoolice: vinul casei, bere draft si o selectie de bauturi spirtoase
- turistii GOLD PIRATE vor beneficia si de servicii de masa intermediare tip GUSTARI
- GOLD PIRATE sunt si cei care opteaza pentru pensiunea completa in extra/low season. Singura diferenta consta in regimul de masa (a la carte-card valoric)

Facilitati:
- turistii GOLD PIRATE vor avea acces gratuit in sectorul de plaja PIRATES BEACH si vor avea la dispozitie 2 sezlonguri/camera.

Atractii in zona: In apropiere se afla numeroase puncte de atractie turistica: telegondola, Parcul Aqua Magic, iar, la 200 m, Fratelli Beach Mamaia si renumita plaja Ipanera; orasul Constanta, cu atractiile sale, printre care se numara Parcul Arheologic, Piata Ovidiu, Farul Genovez, Muzeul Marinei (7,6 km), Moscheea Noua (8,9 km), Acvariul (9,2 km) si Cazinoul (9,3 km); aeroporturi: aeroportul International ,,Mihail Kogalniceanu' Constanta (16,4 km).

Taxele locale nu sunt incluse in tarife si se achita la receptie!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie