Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil: Complexul hotelier ,,Bicaz Pirates
Resort Mamaia' *** este un hotel tematic unic, in spiritul aventurii, ideal
pentru famillile cu copii.


Localizare: Localizat in Mamaia, detine o
pozitie privilegiata intr-o zona deosebita, fiind la doar 5 metri de
plaja, langa
hotelul Vega, intr-o zona deosebita, cu verdeata, in care plaja este foarte
larga, cu nisip fin si intrare lina in mare.Info: Complexul hotelier ,,Bicaz
Pirates Resort' dispune de 158 camere duble si 8 apartamente, de un restaurant, terasa
cu vedere la mare, bar, locuri de parcare, loc de joaca pentru copii,
spectacole si divertisment.Camere:
- Camerele duble standard camerele sunt dotate cu bi cu dus, TV LCD, televiziune prin cablu si satelit, telefon international, mochet, minibar, aer conditionat, geamuri termopan, usctor de pr, balcon cu mese si scaune din plastic. Camerele duble sunt spatioase si permit amplasarea unui pat suplimentar pentru micii pirati.
Conexiunea Wi-Fi este gratuit in toat proprietatea.
- Camerele duble superior camere superior din aripa de nord a hotelului complet renovate, situate la parter si etajul 1, 2 si 3. Acestea au un grad de confort ridicat, tematica fiind Piratii din Caraibe. Fiecare camer este decorat in mod particular. Camerele sunt dotate cu bi cu dus, TV LCD, televiziune prin cablu si satelit, telefon international, mochet, minibar, aer conditionat, geamuri termopan, usctor de pr, balcon cu mese sticla si scaune pliante.
Conexiunea Wi-Fi este gratuit in toat proprietatea.
- Apartamentele superioare Apartamente Superior din aripa de nord a hotelului complet renovate, situate la parter si etajul 1, 2 si 3. Acestea au un grad de confort ridicat, tematica fiind Piratii din Caraibe. Apartamentele sunt compuse din living cu canapea extensibil si dormitor matrimonial cu acelasi stil ca si camerele duble. In plus, au fotolii din piele si canapea extensibil in living. Apartamentele sunt dotate cu TV LCD, televiziune prin cablu si satelit, telefon international, mochet, minibar, aer conditionat, geamuri termopan, usctor de pr.
Conexiunea Wi-Fi este gratuit in toat proprietatea.
- Camerele duble Privilege Camere Privilege din aripa de nord a hotelului (cu vedere partial la mare), complet renovate, situate la etajul 1, 2 si 3. Acestea au un grad de confort ridicat, tematica fiind Piratii din Caraibe. Fiecare camer este decorat in mod particular si aapartinea unui membru al echipajului de pirati: cpitan, navigator, tunar, botman.
Camerele sunt dotate cu bi cu dus, TV LCD, televiziune prin cablu si satelit, telefon international, mochet, minibar, aer conditionat, geamuri termopan, usctor de pr, balcon cu mese si scaune din plastic.
Conexiunea Wi-Fi este gratuit in toat proprietatea.
- Apartament standard Apartamentele sunt compuse din living cu canapea extensibil si dormitor matrimonial cu acelasi stil ca si camerele duble. in plus, au fotolii din piele si canapea extensibil in living.
Apartamentele sunt dotate cu TV LCD, televiziune prin cablu si satelit, telefon international, mochet, minibar, aer conditionat, geamuri termopan, usctor de pr.
Conexiunea Wi-Fi este gratuit in toat proprietatea.
Intr-un apartament se pot caza maxim 4 persoane, cu precizarea c tariful include MD/Pranz pentru 2 persoane. Pentru celelalte persoane se adaug la acest tarif MD/Pranz, calculat in functie de calitatea beneficiarului (adult-copil).
- Apartamentele Privilege Apartamente Privilege din aripa de nord a hotelului (cu vedere partial la mare), complet renovate, situate la etajul 1, 2 si 3. Acestea au un grad de confort ridicat, tematica fiind Piratii din Caraibe. Fiecare camer este decorat in mod particular si aapartinea unui membru al echipajului de pirati: cpitan, navigator, tunar, botman.
Apartamentele sunt compuse din living cu canapea extensibil si dormitor matrimonial cu acelasi stil ca si camerele duble. In plus, au fotolii din piele si canapea extensibil In living. Apartamentele sunt dotate cu TV LCD, televiziune prin cablu si satelit, telefon international, mochet, minibar, aer conditionat, geamuri termopan, usctor de pr.
Conexiunea Wi-Fi este gratuit in toat proprietatea.
- Camerele duble Bunk Bed NOU! Camerele Bunk Bed, complet renovate, tematice, pentru cei mari si cei mici! Avand dou paturi supraetajate, acestea sunt o solutie ideal conceput pentru familiile cu doi copii. Camerele sunt dotate cu bi cu dus, TV LCD, televiziune prin cablu si satelit, telefon international, mochet, minibar, aer conditionat, geamuri termopan, usctor de pr, balcon cu mese si scaune din plastic.
Conexiunea Wi-Fi este gratuit in toat proprietatea.
Tariful camerei Bunk Bed include cazare pentru 2 adulti si 2 copii, cu precizarea c tariful include MD/Pranz pentru 2 persoane (adulti). Pentru copii se adaug la acest tarif MD/Pranz, in functie de varsta acestora.

Restaurant Pirates Island:
Povestea piratilor continu in restaurantul special amenajat care se prelungeste la exterior cu o teras direct pe plaj, Inconjurat de spatiu verde ce asigur intimitatea si confortul piratilor iar beach-bar desavarseste distractia. Restaurantul Pirates Island ofer turistilor tipul de servire a la carte pentru cin, confirmand inc o dat povestea piratilor nostri care nicodat nu au facut rabat de la cantitatea sau calitatea meniului. Dotat cu aparatur performant si o echip de buctari renumiti, este locul ideal pentru o aventur culinar.
Produsul GOLD PIRATE ofera turistilor in perioada 01 iulie- 31 august servicii de masa ALL INCLUSIVE in regim bufet suedez, bauturi racoritoare, ceai, suc, cafea, bauturi alcoolice: vinul casei, bere draft si o selectie de bauturi spirtoase

Terasa Pirates Island:
Teresa Pirates Island, cu vedere spre mare, ofer rcoarea binemeritt si potoleste arsita, dar te tine conectat la aventur. Echipa de animatori te provoac la duel, atmosfera se incinge si gusti din plin bucuria de a tri si a se distra a unui pirat adevrat. In fiecare sear te asteapt distractie, muzic, dans si voie bun, concursuri, serate cu magicieni, artisti sau comedianti, toate pentru a srbtori din plin zilele de vacant binemeritate!
Echipa de pirati a complexului te provoac zilnic la distractie, in incinta hotelului, restaurantului sau pe teras si in fiecare sear te intampin cu surprize.Facilitati: Hotelul ,,Bicaz Pirates Resort' poate pune la
dispozitie un spatiu special amenajat pentru conferinte, echipamente
audio-video pentru teleconferinte si proiector.
De asemenea, complexul va pune la dispozitie o piscina exteriara cu apa incalzita, care functioneaza in perioada 28 aprilie - 08 septembrie. Temperatura apei din piscina este de minim 24 grade si maxim 30 grade indiferent de perioada.
Hotelul ofera program de entertainment (zilnic in perioada 09 iunie-08 septembrie) atat pentru adulti cat si pentru copii: miniclub, aqua-gym, concursuri, muzica live pe terasa in fiecare seara, etc.
Turistii GOLD PIRATE vor avea acces gratuit in sectorul de plaja PIRATES BEACH si vor avea la dispozitie 2 sezlonguri/camera

Facilitati copii:- Tarifele de cazare pentru copii sunt valabile numai pentru copiii cazati in aceeasi camera cu parintii. Intr-o camera dubla se poate instala maxim un pat pliant
- pentru copiii cu varsta intre 7-12 ani se asigura cazare gratuit, fara a se asigura pat suplimentar (pat pliant) si se achita 50% din valoare mic dejun/pranz. Daca se solicita un pat pliant se va achita 25% din tariful de cazare/camera/zi
- pentru copii cu varsta mai mare de 13 ani fiecare copil va achita 50% dn tariful de cazare/camera/zi (se asigura un singur pat pliant) si 100% din valoare mic dejun/pranz
- pentru situatia in care rezervarea este pentru un adult si un copil sub 12 ani se va aplica tariful de cazare al camerei single
- intr-un apartament se pot caza maxim 4 persoane, cu precizarea ca acest tarif include doar MD/pranz pentru 2 persoane (pentru celelalte persoane se adauga la acest tarif micul dejun calculat in functie de calitatea beneficiarului , adult-copil)
- tariful camerei Double Bunk Bed include cazare pentru 2 adulti di 2 copii, cu precizarea ca acest tarif include MD/pranz pentru 2 persoane (adulti), pentru celelalte persoane cazate se adauga la acest tarif micul dejun calculat/pranz in functie de calitatea beneficiarului, copil-adult
- in apartamente nu se asigura pat pliant (in fiecare locatie exista canapea extensibila)Servicii gratuite: internet Wi-fi, aer
conditionat, acces locuri de joacaAtractii in zona: In apropiere se
afla numeroase puncte de atractie turistica: telegondola, Parcul Aqua Magic,
iar, la 200 m, Fratelli Beach Mamaia si renumita plaja Ipanera; orasul Constanta, cu atractiile sale, printre
care se numara Parcul Arheologic, Piata Ovidiu, Farul Genovez, Muzeul Marinei
(7,6 km), Moscheea Noua (8,9 km), Acvariul (9,2 km) si Cazinoul (9,3 km); aeroporturi: aeroportul International ,,Mihail Kogalniceanu' Constanta (16,4 km).

La check-in turistii vor primi bratari pentru identificare.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie