Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DescriereLocalizare:
Hotel PARADISO
este situat pe faleza orasului Mangalia, la 25 de metri de plaja si datorita asezarii perpendiculare pe linia tarmului.


Hotelul dispune de parcare auto cu 60 de locuri, pazita 24 de ore din 24, iar bunurile personale de valoare pot fi pastrate in seifurile aferente fiecarei camere aflate in receptie.La mezanin.

Hotelul PARADISO va pune la dispozitie cele 200 camere duble, 60 camere single si 12 apartamente.

Camerele sunt dotate cu AC, 1V-SAT, internet wireless, minibar (contracost) i telefon (contracost).Toate camerele au balcon.

Hotelul PARADISO dispune de instalatie de incalzire in toate camerele precum si instalatie de aer conditionat la parter, mezanin si in restaurant. Pe tot parcursul anului se afla la dispozitia turistilor o piscina acoperita, cu apa de mare filtrata si incalzita.Pentru activitati de cursuri, training-uri si expozitii, incepand din anul 2007, Hotelul PARADISO va pune la dispozitie o sala multifunctionala, cu posibilitati de compartimentare, in suprafata totala de 450 mp.

Toate camerele Hotelului PARADISO ( 272 camere) au fost renovate in anul 2006 si dispun de: mobilier nou, baie cu dus, televizor color cu 36 de programe si HBO, telefon cu linie internationala si frigider, 150 de camere au in dotare si instalatie de aer conditionat. Pentru un sejur cat mai placut si un tratament cat mai eficient, in cadrul Hotelului PARADISO functioneaza: - Cabinet de Geriatrie - Ana Aslan
- Reflexologie si masaj
- Salon de cosmetica si manichiura
- Coafor, Casa de schimb valutar
- Magazin de suveniruri
- Bazin cu apa sulfuroasa
- RestaurantIndicatii terapeutice si de recuperare- reumatism cronic degenerativ si inflamator
- sechele, afectiuni ortopedico-traumatice (fracturi, entorse, luxatii, osteosinteze metabolice)
- afectiuni neurologice centrale si periferice
- tulburari de circulatie periferica
- rinite si bronsite cronice, astm bronsic
- psoriazis, alergodermii cronice
- anexite cronice, infertilitate secundara
- guta, diabet, obezitate
- litiaze si infectii urinare (crenoterapie)
- dischinezii biliare, gastrite cronice hipoacide, colopatii croniceHidrotermoterapie- impachetari cu namol
- bai calde cu: apa de mare, namol, apa sulfuroasa, plante, plante cu bule
- afuziuni alternative
- dusuri subacvale
- saunaHidrokinetoterapie

- in bazine cu apa sulfuroasa sau apa de mare Electroterapie

- diapulse - curenti de inalta frecventa pulsate, aplicabil pe membre protezate metalic, cu efecte de vindecare rapida
- curenti de frecventa joasa si medie
- terapie cu campuri magnetice Fototerapie

- laserterapie, ultraviolete, infrarosii Pneumoterapie

- aerosoli individuali cu apa de mare, apa sulfuroasa tamponata, substante medicamentoase Tratamente ginecologice

- irigatii cu apa sulfuroasa, tampoane vaginale cu namol Tratamente complementare

- acupuntura, infiltratii
- cura Gerovital

SERVICIILE DE CAZAREALL INCLUSIVE SUNT OBUGATORII IN PERIOADA 1 IUUE - 31 AUGUST
Sistemul ALL INCLUSIVE cuprinde urmatoarele servicii:
Mic dejun, dejun si cina servite sub forma de bufet-suedez;
In timpul servirii mesei in restaurant se pot servi bauturi alcoolice de provenienta autohtona si bauturinon-alcoolice (apa, suc, cafea, ceai);
In intervalul 10:00 - 18:00 la barul hotelului, respectiv bar teresa, se pot servi bauturi alcoolice deprovenienta autohtona, bauturi non-akoollce (apa, suc, cafea, ceai), precum si produse de patiserie/cofetarle:
Acces la piscina exterloara a hotelului (sezlonq - in limita locurilor disponibile in perioada 15.06 -15.09) Acces la sala de fitness din incinta hotelului.

DEMIPENSIUNE - acest serviciu poate fi accesat la solicitare contra cost 85 lei/pers/zi (copii 2-13 ani 42 lei/zi) pentru servirea oricarei dintre mese: dejun sau cina in regim bufet suedez (nu include servirea debauturi).

* * * Hotelul isi rezerva dreptul ca in situatiile in care numarut de turistl este redus sa aplicesistemul de servire a mesei in regim a la carte in aceleasl costuri.

TRATAMENT BALNEAR

Tratamentul se efectueaza de luni pana vineri, iar pachetele includ: 4 proceduri medicalerecomandate de medic In baza consultatiei care are loc initial i raportul medical final. La consultatiaprlrnara este indlcata prezentarea scrisorii de recomandare medicala eliberata de medicul defamllle/spedallst.
Consultatia medicala este obligatorie / sejur pe langa tratament.

Dorim sa va informam ca incepand cu anul 2021 s-ainstituit Taxa speciala de statiune in Municipiul Mangalia (prinHotararea Consiliului Local al Municipiului Mangalia nr. 283 din 23.12.2020).
Taxa se va incasa de la persoanele care beneficiaza de servicii de cazare instructurile de cazare turistica clasificate de pe raza municipiului Mangalia sistatiunile Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun, Olimp dupa cum urmeaza:

- persoanele cu varsta peste 18 ani care beneficiaza de servicii decazare in structurile de cazare turistica clasificate de pe raza municipiuluiMangalia si statiunile Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun, Olimp, vorplati taxa de statiune in valoare de 5 lei/zi/turist.

Serviciile solicitate - cazare, rnasa si/sau tratament, orele de incepere (18 :00 din prima zi inscrisa pe bilet) si terminare (12 :00 din ultima zi) ale sejurului.

Va informam ca incepand cu anul 2021, s-a instituit taxa speciala de statiune (stabilita prinHotararea Consiliului Local nr. 283/23.12.2020) in valoare de 5 lei/persoana/zi, taxa care se va incasa la receptia structurilor de cazareturistica clasificata, de la persoanele care beneficiaza de serviciile decazare ( persoanele peste 18 ani).


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie