Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DescriereIn perioada 26.04.2019 pana la data de 01.06.2019 piscina interioara este inchisa.

Hotelul este complet renovat in anul 2005 si ofera conditii ireprosabile de cazare.

Localizare
Complexul 2D este situat in centrul statiunii Neptun, pe marginea lacului, intr-o zona linistita, plina de verdeata, la o distanta de aproximativ 250 m de plaja.

Distante

- 9 km de centrul orasului Mangalia
- 44 km de centrul orasului Constanta

Puncte de interes
- lacul Neptun
- plaja La Steaguri (cea mai populara din Neptun)
- Pestera Limanu
- Rezervatia Naturala Padurea Comorova
- Clinica de Balneo-Fizio-Terapie Doina Neptun
- Hipodromul de la Mangalia
- Teatrul de Vara

Facilitati
Hotelul este va pune la dispozitie urmatoarele facilitati si servicii: lobby cu receptie, camera de bagaje, restaurant de 350 locuri cu terasa, grill cu terasa, sala de conferinte (150 locuri), centru de conferinte (50 locuri), 4 sali pentru workshop-uri, 2 piscine exterioare, o piscina interioara cu jacuzzi, centru SPA (09:00-18:00)

Facilitati copii
- loc de joaca

Camere
Complexul 2D are un total de 321 camere.

Tipuri camera

Hotelul va pune la dispozitie 321 spatii de cazare structurate astfel:
-42 camere superioare (matrimoniale, duble)
-30 camere superioare cu canapea extensibila (family)
-236 camere standard (matrimoniale, duble si duble cu pat suplimentar)
-9 apartamente
-4 camere pentru persoane cu dizabilitati

Camerele superioare, cu suprafata mai mare a camerei si a baii, sunt dotate in plus cu sistem de ventilatie centralizat, uscator de par, seif, halat de baie.

Dotari camera
Toate camerele sunt dotate cu bai, dus, TV, CATV, telefon, aer conditionat, minibar.

Altele
IMPORTANT!!!
Camerele superioare sunt in corpul Delta si au fost aduse la standardele complexului. Aceste camere nu au balcon - indiferent de etaj!

Copiii pana la 12 ani pot sta in camera cu parintii ( gratuit la cazare) fara pat suplimentar.

Daca se doreste pat suplimentar - se adauga suplimentul din sistem.

Daca cei doi adulti iau serviciile de cazare cu all inclusive - primul copil pana la 11.99 ani are gratuitate la cazare cu mese iar cel de-al doilea pana la 11.99 va achita 50%. Reducerea este calculata in sistem.
Pentru fiecare camera cuall inclusive vanduta, Hotelul 2D resort & spa, ofera gratuit un voucher laPark Aventura Land- Neptun. Voucherul este valabil pentru o singura intrare pesejur pentru 2 persoane pe camera

Va informam ca incepand cu anul2021, s-a instituit taxa speciala de statiune in valoare de 5 lei/persoana/zi,taxa care se va incasa la receptia structurilor de cazare turisticaclasificata, de la persoanele care beneficiaza de serviciile de cazare ( persoanelepeste 18 ani ). Taxa constituie venit cu destinatie speciala , fiindutilizata pentru dezvoltarea infrasctucturii turistice si de intretinere adestinatiei turistice Mangalia si punerea in valoare a patrimoniului turisticdin Mangalia si statiunile aferente.
Va rugam sa informati toti turisti care au achizitionat, sau vor achizitiona,servicii la Hotel 2D resort & spa pentru a nu le creea neplaceriacestora in momentul cazarii.

Hotelul 2D resort & spa nu mai ofera sauna finlandeza ca si serviciugratuit pentru turisti. Acest serviciu se vaachita conform tarifelor afisate la receptie sau la centru spa din incinta complexului.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie