Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DescriereLocalizare
Hotelul seafla in statiunea Neptun, chiar pe lac, la 300 metri distanta de plaja, siaproximativ 10 min de mers pe jos.
Info hotel
Hotel Insuladin Neptun este o buna si luxoasa varianta de cazare din Neptun, foarte aproapede centrul statiunii. Hotelul a fost inaugurat in vara anului 2008.
Cazare
Hotelul arecamere foarte spatioase, fiecare cu balcon, si vedere superba spre lac si MareaNeagra.
Masa
Restaurantulare specific pescaresc si isi imbie oaspetii cu preparate proaspete din pestede apa dulce si sarata sau peste exotic si fructe de mare. Micul dejun seserveste in sistem bufet, iar mesele principale se pot servi la orice ora dinzi, cu plata in bonuri valorice, a la carte.


Va informam ca incepand cu anul 2021, s-a instituit taxa speciala de statiune in valoare de 5 lei/persoana/zi,taxa care se va incasa la receptia structurilor de cazare turisticaclasificata, de la persoanele care beneficiaza de serviciile de cazare ( persoanelepeste 18 ani ). Taxa constituie venit cu destinatie speciala , fiind utilizata pentru dezvoltarea infrasctucturii turistice si de intretinere adestinatiei turistice Mangalia si punerea in valoare a patrimoniului turisticdin Mangalia si statiunile aferente.Va rugam sa informati toti turisti care au achizitionat, sau vor achizitiona,servicii la Hotel 2D resort & spa pentru a nu le creea neplaceriacestora in momentul cazarii.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.