Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Berlin Golden Beach


Descriere

Berlin Golden Beach hotel, Nisipurile de Aur, Bulgaria

Hotelul Berlin Golden Beach a fost renovat in 2015 si este unul dintre cele mai cerute hoteluri din Nisipurile de Aur.

Prezentare oficiala hotel: www.hotelberlin.bg

Localizare: Hotelul Berlin Golden beach este situat in partea de nord a statiunii Nisipurile de Aur direct pe plaja cu nisipurile albe ale coastei Marii Negre si in apropiere de portul de iahturi.
Complexul hotelier este construit in stil modern, a fost renovat in 2015 si este format din trei corpuri de cladire, unul cu 6 etaje, al doilea cu 11 etaje iar in 2018 s-a adaugat un nou corp de 10 etaje. Exista in total 6 lifturi pentru cele 3 corpuri de cladire.

Facilitati hotel: Receptie unde se gasesc seif-uri (de inchiriat), magazin de cadouri, serviciu de spalatorie, Wi-Fi (gratuit) in zonele comune, restaurant principal cu o terasa insorita cu servire in regim bufet, un restaurant separat cu servire A-la-carte, birou de schimb valutar, lobby bar, bar la plaja, bar la piscina, plaja de nisip in fata hotelului.

Facilitati pentru Copii: Spatiu de agrement pentru copii cu mini disco (4-12 ani) deschis 6 zile pe saptamana, cu animatie pentru copii; Club pentru copii (4 - 12 ani), de la 10:00 pana la ora 12:30 si de la 14:30 pana la ora 17:00; Sectiune pentru copii in piscina si meniu special pentru copii la masa.

Sport si divertisment gratuit: 1 umbrela de soare cu 2 sezlong pentru fiecare camera pe plaja sau la piscina, piscina in aer liber, prosoape de plaja (se solicita o garantie), tenis de masa, activitati sportive de grup, program de animatie atat pe timpul zilei cat si seara.

Servicii cu plata: biliard, masaj, sauna, mini-bar, seif, SPA. Loc de parcare disponibil contra cost. Locurile de parcare sunt din pacate limitate.
Animalele de companie nu sunt acceptate

Serviciile de masa: All Inclusive Gold

Ce cuprinde regimul All Inclusive Golde

Mesele principale:
07:30 - 10:00 Mic dejun, bufet in restaurantul principal, meniu variat, live - SHO W -gatit
12:00 - 14:00 Masa de pranz, bufet in restaurantul principal, meniu variat, bucatarie internationala: salate, supe, feluri principale, deserturi, fructe, live-SHO W - gatit
Beach Bar - bauturi de la 10:00 pana la 22:00 (in functie de orele de lucru ale Barului si de sezon si conditii meteo, cand vremea este rea barul de pe plaja este inchis);
pana la 15.06. si dupa 15.09. orarul de lucru de la 10: 00 - 16:30 si 18:00 - 20:30
Cina, bufet in restaurantul principal, meniu variat, preparate din bucataria internationala, cine tematice.
Sunt incluse o variatate de bauturi alcoolice si bauturi nealcoolice locale.
Codul vestimentar pentru cina - impune pantaloni lungi pentru domni in restaurantul principal.

Gustari:
Inghetata este servita la pranz si cina in restaurantul principal.
Burger Bar in fata Berlin Golden Beach - 10:00 - 16: 00 (Burger, hot-dog)
Cina poate fi servita in restaurantul cu servire a - la - carte cu meniu Mediteraneean si cu meniu cu specific bulgaresc. Cina poate fi servita o data in timpul sederii pentru fiecare dintre cele 2 meniuri (cu rezervare prealabila cu minim o zi inainte de cina deoarece locurile sunt limitate).Bauturile alcoolice si racoritoare, ceai, cafea sunt disponibile 24 de ore la lobby bar-ul din Berlin Golden Beach si in toate celelalte baruri pe perioada cand acestea sunt desigur deschise.

Mini - barul contine (gratuit - o singura umplere la sosire): 2 sticle de 0,5 l apa minerala, 2 sticle de bauturi racoritoare, 2 sticle de bere 0.330l si 1 baton de desert dulce.
Internetul Wi-Fi este gratuit in zonele comune si in camere.

Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica orele de lucru ale barurilor, restaurantelor si al activitatilor. Purtarea unei bratari este obligatorie pentru oaspetii care au optat pentru regimul All inclusive
Programul All Inclusive Gold incepe cu masa de pranz in ziua sosirii si se termina cu micul dejun in ziua de plecare.

Facilitati camere: In total hotelul are 264 de camere duble (capacitate maxima de 2 adulti si 1 copil sau 3 dulti) - cu o suprafata de aprox. 29 mp, fara balcon. Camerele au fie 2 paturi separate (Twin) sau paturi duble si fotoliu extensibil. Apartamentele au o capacitate de maxim 2 adulti si 3 copii si au o suprafta in mediede 60 mp, fara balcon. Sunt compuse din dormitor cu un pat dublu si o camera de zi cu canapea extensibila. Toate camerele au aer conditionat, telefon, mini-bar (contra cost si aprovizionat la cerere), TV prin cablu, acces Wi - Fi gratuit, uscator de par, cabina de dus, balcon unde se gaseste o masa si scaune. Podeaua camerelor este acoperita cu mocheta.

NU sunt incluse in pret: parcare, masaj, sauna, mini-bar (dupa prima aprovizionare gratuita a minibarului), seif la receptie, check - in mai devreme devreme si check-out tarziu (in functie de disponibilitate).

**********
CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD:

TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
a 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu 30 zile inaintea plecarii;
a 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
a 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 6 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol este un tour-operator german, care impune conditii speciale de anulare.

CONDITII FINANCIARE OFERTA EARLY BOOKING:

TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 80% din pretul pachetului turistic la termenul limita al pragului Early Booking aplicat la inscriere;

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul cuprins intre ziua confirmarii rezervarii pana la expirarea pragului de Early Booking;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face dupa expirarea pragului de Early Booking;


CONDITII DE ACORDARE A REDUCERII EARLY BOOKING (EB):
a Reducerea EB este inclusa in pachet, iar procentul precizat se aplica serviciilor de cazare si masa, dupa caz;
a Orice modificare reprezinta anularea rezervarii cu penalizari si refacerea acesteia la pretul si conditiile din momentul reinscrierii;
a Nerespectarea conditiilor de plata aplicate rezervarilor tip EB conduce la modificarea pretului pachetului conform ofertei standard.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.


OBSERVATII:

a Tarifele prezentate in aceste oferte sunt exprimate in EURO / noapte.

a Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara sau carte de identitate valabila.

a Asigurarea medicala nu este obligatorie, dar este recomandata.

a Asigurarea storno este optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice.

a Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

a Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de autoritatile de resort din Bulgaria.

a Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

a Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.
a Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

a Bauturile alcoolice sau racoritoare nu sunt incluse in pret (cu exceptia hotelurilor care practica sistemul All Inclusive).
a Pentru rezervarile facute cu Early Booking nu se accepta modificari de nume, structura camera etc.

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.