Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CENTRAL


Descriere

Central Hotel , Nisipurile de aur, Bulgaria

Localizare : Hotel Central este localizat la 350 m de centru statiunii Nisipurile de Aur si la 400 m de plaja cu acelasi nume.

Facilitati hotel: Hotelul este construit in 2008, si ultima renovarea a avut loc in anul 2016. O constructie de 7 etaje cu 2 lifturi. Hotelul este accesibil persoanelor cu dizabilitati si exista camere speciale pentru astfel de persoane.
Hotelul detine spatii publice cu aer conditionat, receptie, hol, seif (cost additional la fata locului), birou de schimb valutar, room service, birou de inchirieri masini, WiFi in spatiile commune, restaurant principal, restaurant a - la - carte, lobby bar, bar unde se pot servi cocktailuri, bar la piscine, sala de jocuri, internet, sala de conferinta de maximum 80 persoane, etc.

Servicii de masa: Mic dejun, Demipensiune, sau All Inclusive
Check in: 14:00
Check out: 12:00

Facilitati camere:
Hotelul detine 112 camere de mai multe tipuri:

Camere duble (max ocupare 3 persoane) 34 mp cu vedere partial la mare sau la gradina; cu 2 paturi separabile si 1 fotoliu extensibil sau pat pliant.
Studios (max ocupare 3 adulti cu 1 copil) - 50 mp cu vedere la mare sau la gradina cu 2 paturi separabile si 1 fotoliu extensibil sau pat pliant. Studiourile au aceeasi mobile precum cele double si o chicineta (tacamuri cu vesela, aparat de cafea, cuptoare, aspirator).
Toate camerele detin: cablu TV, minibar (la cerere), telefon, balcona amenajat, scaune, uscator de haine, AC, podea cu mocheta sau cu parchet, baie cu cada sau cu dus, uscator de par, internet (cost suplimentar).

Facilitati copii:
Baby cot (gratuit, solicitare la receptie), scaune inalte la restaurant (gratuit), piscine pentru copii, camera de jocuri si loc de joaca.

Sport si Divertisment Gratuit: piscina exterioara, sezlonguri si umbrella la piscina, WiFi in zonele publice.

Servicii cu plata: Internet si zala de jocuri, fitness, tenis, billiard, salon de infrumusetara, masaj, sauna, SPA, intranet.
Animale de compania: nu se accepta

Parcare:
Parcare pazita la hotel, in limita locurilor disponibile.

All Inclusive 2019
08:00 - 10:00 Mic dejun (incluzand bauturi: cafea, lapte (rece, cald), ceai, Coca Cola, suc natural, apa)
10:30 - 11:30 Gustari
12:00 - 14:00 Pranz
15:00 - 17:30 Gustari de seara
18:30 - 21:00 Cina
Bauturi (servite la pahare):
09:00 - 21:00 alcol bulgar, whiskey, vodka, rachiu, gin, tequila, brandy, mastika, rom , lichior, bere la draft, vin alb sau rosu la draft, cocktail, sucuri, apa.
08:00 - 21.00 Cafea
Demipensiune (mic dejun si cina)
8:00 - 10:00 Mic dejun (incluzand bauturi: cafea, lapte (rece, cald), ceai, Coca Cola, suc natural, apa)
18:30 - 21.00 Cina (bauturile alcoolice nu sunt incluse, acestea au cost suplimentar)




**********
CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD:

TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
a 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu 30 zile inaintea plecarii;
a 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
a 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 6 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol este un tour-operator german, care impune conditii speciale de anulare.

CONDITII FINANCIARE OFERTA EARLY BOOKING:

TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 80% din pretul pachetului turistic la termenul limita al pragului Early Booking aplicat la inscriere;

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul cuprins intre ziua confirmarii rezervarii pana la expirarea pragului de Early Booking;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face dupa expirarea pragului de Early Booking;


CONDITII DE ACORDARE A REDUCERII EARLY BOOKING (EB):
a Reducerea EB este inclusa in pachet, iar procentul precizat se aplica serviciilor de cazare si masa, dupa caz;
a Orice modificare reprezinta anularea rezervarii cu penalizari si refacerea acesteia la pretul si conditiile din momentul reinscrierii;
a Nerespectarea conditiilor de plata aplicate rezervarilor tip EB conduce la modificarea pretului pachetului conform ofertei standard.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.


OBSERVATII:

a Tarifele prezentate in aceste oferte sunt exprimate in EURO / noapte.

a Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara sau carte de identitate valabila.

a Asigurarea medicala nu este obligatorie, dar este recomandata.

a Asigurarea storno este optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice.

a Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

a Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de autoritatile de resort din Bulgaria.

a Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

a Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.
a Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

a Bauturile alcoolice sau racoritoare nu sunt incluse in pret (cu exceptia hotelurilor care practica sistemul All Inclusive).
a Pentru rezervarile facute cu Early Booking nu se accepta modificari de nume, structura camera etc.

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.