Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PALM BEACH HOTEL


Descriere

Descriere: Bine ati venit la Palm Beach Hotel - briza marii, razele soarelui calduros, numeroase posibilitati pentru ancantarea simturilor, vor fi oferite de noi pentru Dvs. si an sezonul 2020, an cadrul programului nostru All inclusive!
Servicii profesionale, o cazare confortabila, o varietate bogata mancaruri si bauturi delicioase, utilizare gratuita a unei umbrele si un sezlong an jurul piscinei sau, acces Wi-Fi gratuit, divertisment de zi si seara pentru copii, club pentru copii , bowling - aceasta este doar o parte din oferta noastra pentru o vacanta placuta si completa.

Localizare: Palm Beach Hotel este situat an zona de coasta, la doar 30 de metri distanta de plaja, an cea mai frumoasa regiune a litoralului bulgar - Statiunea Nisipurile de Aur. Acesta este situat la 17 km de centrul orasului Varna si la 25 km de aeroport.

CAPACITATE: 2 cladiri cu cate 7 etaje, 2 lifturi, 114 camere duble, 12 studiouri, 9 apartamente cu un dorimitor.
Facilitati hotel: restaurant principal (170 de locuri in interior si 60
de locuri in aer liber), lobby bar (30 de locuri in interior si 20 de
locuri in aer liber, bowling bar (20 de locuri in interior si 20 de
locuri in aer liber), Wi-Fi pe intreg teritoriul hotelului (in camere,
in lobby bar si la piscina - gratuit), seif (contra cost), 2 sali de
conferinte (capacitati: 200/80 locuri), centru de afaceri, spalatorie,
calcatorie, curatatorie uscata (contra cost), parcare (contra cost);
accesul cu animale de companie este permis (max. 10 kg, contra cost).

Dotari camere: Camere spatioase si confortabile, apartamentele de la Palm Beach Hotel ofera cazare antre un interior cu stil si o atmosfera eleganta. Bucurati-va de luxul unei camere separate si al unui living elegant. Relaxati-va an baia spatioasa cu cada care va va ajuta sa va relaxati.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.