Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Localizare:
Pensiunea MEDIEVAL - este situata in Predeal pe E15 (DN1) soseaua Bucuresti-Brasov, in vecinatatea garii Predeal, cu acces spre Valea Rasnoavei, Trei Brazi, Secui si in apropierea partiilor de schi Clabucet si Cocos. De asemenea sunt accesibile cu Telescaunul cabanele Clabucet Garbova, Susai si Piatra Mare. Dotari si facilitate:
Capacitatea totala de cazare a pensiunii este de 44 de locuri dispuse in 10 camere duble, 4 camere cvadruple, cu pat matrimonial si canapea extensibila si 2 camere tip apartament cu jacuzzi sau semineu si cabina de dus cu hidromasaj. Fiecare camera este dotata cu grup sanitar propriu si televizor, iar 12 din cele 16 camere sunt prevazute cu balcon. In restaurantul cu 64 de locuri se servesc preparate traditionale din bucataria romaneasca. La cerere, sala de conferinte este transformata in sala de dans. In cadrul pensiunii se gasesc singura sala de bowling din statiune, jocuri de hockey, fussball cu jetoane si doua mese de biliard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.