Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă se află într-o zonă animată, chiar pe malul mării, direct în Kallithea. De aici, turiști de la plajă și familii pot începe foarte ușor un tur de explorare pentru a cunoaște mai bine locul unde-și petrec vacanța. Până la aeroportul Thessaloniki (SKG) sunt aproximativ 80 de km.

Dotări

În anul 2018 acest hotel a fost modernizat. Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Printre serviciile hotelului se numără un bancomat. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o sală de jocuri. O parcare (contra cost) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere și contra cost, un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de transfer, room service 24h contra cost, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și un medic de la hotel. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete. Sunt disponibile ziare cotidiene (contra cost).

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și încălzire reglabilă la nivel central creează o atmosferă plăcută în camere. Dotările de bază din majoritatea camerelor includ un balcon. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Paturile pentru copii sunt puse la dispoziție gratuit. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. Un sortiment de perne promite o stare de bine confortabilă. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu o zonă pentru copii invită la o baie plăcută și relaxantă. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost) îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. Hotelul le propune ciclism/ciclism montan celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Clienții pot practica diverse sporturi de apă, printre care plimbări cu barca cu motor și aqua-fitness. Contra cost se oferă scufundări subacvatice. Unitatea de cazare le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, yoga, aerobic și pilates. Hotelul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care o baie de aburi și hidroterapie, și, contra unei taxe suplimentare - un spa, o saună și terapii prin masaj. Locul de cazare pune la dispoziție un program de divertisment pentru adulți. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune restaurant à la carte și de un bar. Un mic dejun continental de la bufet (și pentru cei ce se trezesc devreme) garantează o zi bună de dimineață. La prânz și cină pot fi alese diverse mâncăruri à la carte. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și mâncare fără lactoză.

Carduri de credit

Unitatea de cazare acceptă ca mijloace de plată carduri de credit uzuale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie