Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dessole Lippia Golf Resort


Descriere

Descriere HOTEL DESSOLE LIPPIA GOLF RESORT:
Un resort all inclusive situat in apropiere de satul Afandou, recomandat familiilor cu copii.
Localizare HOTEL DESSOLE LIPPIA GOLF RESORT:
Hotelul este situat la aproximativ 200 m de plaja si 25 km de aeroport.
Plaja:
HOTEL DESSOLE LIPPIA GOLF RESORT este amplasat la aproximativ 200 m de plaja. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.
Dotari camere:
HOTEL DESSOLE LIPPIA GOLF RESORT dispune de camere dotate cu aer conditionat (gratuit in perioada 15.05 15.09), telefon, acces WiFi (gratuit), seif electronic (gratuit), televizor, mini frigider, uscator de par, balcon/terasa.
Facilitati HOTEL DESSOLE LIPPIA GOLF RESORT:
Hotelul dispune de un restaurant principal cu terasa, un restaurant a la carte, un bar in lobby, un snack bar la piscina, 3 piscine, access WiFi gratuit, mini market, prosoape de plaja, centru spa (contra cost), piscina interioara, centru fitness.
Facilitati pentru copii: patut pentru copii sub 2 ani (la cerere, gratuit), loc de joaca, mini club (copii 4-12 ani), animatie, mini disco, 2 piscine (una dintre ele cu tobogan).
Activitati: tenis de masa, biliard (contra cost), tenis de camp, mini golf, teren pentru mini fotbal.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Web site http://dessolehotels.com/en/hotels/lippia-golf-resort/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.