Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Foarte bine 8.5 Booking.com Construit la poalele legendarului Munte Olimp, hotelul este situat in portul Platamonas, la 60 m de plaja, oferind servicii de inalta calitate si spatii de cazare confortabile care satisfac si cele mai pretentioase gusturi. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul se afla in Platamonas, la 60 m de plaja. Dion, unul dintre cele mai importante situri arheologice, este la 20 km, iar orasul Salonic la 90 km.

Facilitati hotel

Hotelul cu 60 de camere are receptie 24h, camera pentru bagaje, spalatorie, curatatorie, calcatorie, inchiriere masini, seifuri, lift, room service, 2 restaurante, 2 baruri, centru de infrumusetare, sala de fitness, facilitati pentru copii, mini market, servicii medicale (la solicitare), acces gratuit la internet WIFI, sala TV, piscina exterioara pentru adulti si copii, tenis de masa, parcare. Sunt acceptate animalele de companie (la solicitare, fara costuri suplimentare).

Facilitati camere

Toate camerele au balcon sau terasa, TV satelit, telefon, seif, mini bar, baie cu cabina de dus, uscator de par, aer conditionat, conexiune gratuita la internet WIFI. Camerele duble standard au 25 mp si capacitate maxima 2 adulti si 1 copil. Camerele Family cu paturi supraetajate are cca 30 mp si capacitatea maxima de 2 adulti si 2 copii. Camerele Family Superior sunt formate din dormitor si living-bucatarie, au 100 mp si au in plus halate si papuci, fierbator de apa, cantar. Capacitatea maxima este de 4 adulti si 2 copii.

Sport & divertisment

Oaspetii hotelului au la dispozitie o piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele gratuite, tenis de masa. Pe plaja exista o varietate de spoturi nautice si scuba diving. In apropiere exista o ferma de cai unde se poate practica calaria. In plus, in Platamonas exista numeroase baruri, restaurante si taverne.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun si cina bufet in restaurantul principal. Restaurantul A la carte este deschis pe timpul verii si are specific mediteranean si italian. Hotelul are un bar principal si un bar la piscina, unde se organizeaza petreceri cu DJ.

Facilitati copii

Copiii au la dispozitie piscina exterioara si loc de joaca.

Spa & Welness

Centrul de infrumusetare are o sala de masaj cu o serie de terapii: masaje, hidroterapii, impachetari cu ciocolata si alge, si o sauna.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie